Dieeditibi

Naine, kes räägib hirmunult tühjadest kaloritest ja teeb haput nägu iga roa peale, mis pole roheline salatileht. Ta on alakaaluline, kuid kurdab pidevalt oma rasvaprotsendi üle ja teatab esmaspäeval tööle tulles hauataguse häälega, et ta kehamassiindeks on vist nädalavahetusel tõusnud.

Salasöödik

Ta paneb oma lauale kaks õuna, jätmaks muljet, et ta on pööraselt tervislik toituja, kuid kaob alati lõunatunnil kusagile salapaika burgerit ja kartulikrõpse närima. Jäta oma lauale lahtine šokolaadikommide karp ja vaata, mis saab. Võimalik, et vajad lapikest põrandalt ilaloigu pühkimiseks.

Preili mul-on-parematki-teha

Ta istub pruudiajakirjade hunniku otsas, samal ajal kui teised tööd teevad. Aegajalt hakkab ta nutma, sest ei suuda leida sellist pulmatorti, millest ta alati unistanud on. Kui ta parajasti enda pulmi ei planeeri või netipoodides ei surfa, lakib ta küüsi ja loeb klaviatuuri alt Cosmopolitani.

Glamuuritar

Ta vaatab sind pealaest jalatallani ja ütleb: “Mul oli ka kunagi selline jakk… umbes 10 aastat tagasi.” Mine tööle vana riidest kotiga ja jälgi seda ahastavat haletsevat ilmet ta näol. Siis ütle talle: “Oled vist veidi juurde võtnud — kurvid sobivad sulle.”

Vananev võrgutaja

Naine, kes ei võta iial omaks fakti, et ta pole enam 21. Ta on see, kes riietub nagu keskkoolitüdruk ja teeb nalju, mis pole alates ülikooli teisest kursusest edasi arenenud. Tal on kõigile nunnutavad hüüdnimed ja ta püüab igal võimalusel kontorihärradele põsesuudlusi jagada.

Uss

Tead ju küll — see tüüp, kes küsib mureliku häälega, kas Kerli on haige ja lisab siis nii muuseas, et ju see on eilsest kõvast pidutsemisest.

Vinguja

Tal on juba kell 10 hommikul tuim ja tülpinud ilme ja pärast iga uue tööülesande saamist laseb ta kõigepealt kuuldavale sügava ohke.

Suitsetaja

Teeb kord tunnis suitsupausi ja seega vähem tööd, kui kõik teised päeva jooksul. Ta pole ainult nikotiinik — talle meeldib end keset tööpäeva tihemini lõdvaks lasta kui ainult lõunapausil.

Draamatseja

Ta kas nutab ahastavalt, solvub terveks päevaks, elab oma viha kellegi peale välja või naerab sihilikult üle terve kontori. Mis tuju tal ka poleks — kõik teavad seda. Ta tekitab sääsest elevante vähemalt viis korda päevas.

Hiireke

Ta tuleb hommikul tööle, on 8 tundi tööl ja lahkub siis kontorist. Keegi ei näe teda tulemas, minemas ja kohalolekutki mitte — vaid tehtud töö kinnitab tema olemasolekut.

Iluduskuninganna

Ta näeb igal hommikul tööle tulles välja nagu ta oleks jõudnud enne juuksurit, meikarit ning stilisti külastada. Ta ei istu kunagi küürus seljaga oma laua taga, vaid ilusti, jalg kalli kontsakingaga üle põlve ja veatu maniküüriga sõrmed klaviatuuril klõbistamas.

Preili Lobamokk

Tal on raske mõista, et inimene ta kõrval püüab tööd teha. Mis mõttes sa teed kuluaruandeid, kui ta tahab sulle eilsest kohtingust rääkida!?

Allikas: Daily Mail