Võta omaks need imelihtsad tõed, hakka neid tegema iga päev ja vaata vaid, kuidas sinu elu hakkab muutuma positiivse suunas.

1. Kui see asi võtab aega ainult mõni minut, tee seda KOHE.

2. Alusta oma hommikut suure klaasi vee joomisega.

3. Tee väikeseid, aga konkreetseid samme, et oma suuri eesmärke ellu viia. Tagasilöögid on paratamatud, lepi sellega.

4. Õpi ütlema õigel ajal "ei".

5. Võta iga õhtu kindel aeg, et mõelda läbi oma eelnenud päeva sündmused. Aruta iseendaga, mis juhtus, mis läks hästi-halvasti ja kuidas saaks teinekord paremini.

6. Raskel ajal mõtle oma saavutustele ja täida oma pea ilusate ning heade mõtetega, et mitte vajuda veelgi sügavamasse auku.

7. Planeeri aega enda eest hoolitsemise jaoks, et nii sinu füüsiline kui vaimne tervis saaksid vajalikku puhkust.

8. Kuula uut muusikat, otsi ise uusi artiste ja vii end üleüldiselt kurssi maailmas toimuvaga, et püsida pidevalt uuendustega rajal.

9. Kasuta hommikust kohvitamiseaega targalt. Kui sa võtad töö juures esimese asjana kohvi, aja samal ajal juttu ka oma inspireerivate kolleegidega või tee oma peas valmis päevaplaan.

10. Hommikul peale klaasi vee joomist vaata peeglisse, vaata endale sügavalt silma ja puhasta oma pea kõikidest mõtetest. Siis oled valmis päevaga alustama.

11. Ära jäta trenni tegemist unarusse, sest füüsiline liigutamine on vajalikum, kui sa arvad.

12. Tee igal hommikul voodi ära. Võid küll põlastusega mõelda, et kuidas see küll peaks aitama sul edukaks saada, aga kõik algabki väikestest asjadest. Kui sa tuled töölt koju kohta, kus kõik on korras ja organiseeritud, tulevad ka inspireerivad mõtted palju kiiremini ja lihtsamalt sinu juurde.

13. Sea endale tõeliselt suuri eesmärke ja ära tee enda suhtes järeleandmisi. Sina oled ikkagi kõige olulisem ja sa oled ära teeninud kõik hea, mida on maailmal sulle pakkuda.

14. Ütle endale igal õhtul enne magamajäämist, mis läks tänase päeva jooksul eriti hästi ja proovi teha nii, et need oleksid enne uinumist sinu viimased mõtted.

15. Proovi vähemalt kord päevas teha midagi, mis oleks kasvõi natukene sinu mugavustsoonist väljas, sest muidu ei saa ju areng kuidagi toimuda.

Allikas: Inc.