1. Ära raseeri jalgu duši all

Või kui sa just pead, siis keera vähemalt vesi kinni. Muidu pühib voolav vesi pool su raseerimisgeelist maha ja sul kulub seda rohkem. Või kui sa seda juurde ei pane, siis on veel hullem — sa vigastad oma nahka ilma geelita raseerides ja need vajavad hiljem rohkem rahustavat kreemi.

2. Ära kasuta raseerimisgeeli

On küllalt odavamaid vahendeid, mida raseerimisel kasutada. Üks hea variant on juuksepalsam, mis teeb täpselt sama töö ära: võid kasutada kõige odavamat palsamit, mis poes on ja mida sa pähe kindlasti ei paneks või näiteks, kui oled ostnud juustele palsami, aga see ei sobi sulle, siis saad ideaalselt kasutuks osutunud asja ära kasutada. Võid kasutada ka dušigeeli või seepi, aga jälgi, et neis poleks sulfaate ja muud keemiat, mis nahka veelgi kuivemaks teeb. Väga hea vahend raseerimiseks on ka õli.

3. Hoia oma žiletti kuivas kohas

Jalad raseeritud ja nüüd? Arvata võib, et paned oma žileti tagasi duširiiulile, kuhu kogu aeg vesi peale pritsib või lausa voolab. Esiteks on soe ja märg keskkond bakterite lemmik, mis su žileti peal lõbusasti paljunevad ja mis raseerides su naha mikrovigastustest sisse lipsavad. Teiseks kipub žilett liiga vesises kohas kiiresti rooste minema. Õige on žilett pärast iga kasutuskorda kuivatada ja panna see kuiva ja puhtasse kohta.

4. Kasuta ühekordseid žilette

Vahetatavate otsikutega žiletid on kallid ja veel kallimad on nende lisaotsikud. Sulle tundub, et ühekordsed žiletid ei tee sama head tööd? Need kõige odavamad tõesti mitte, aga on olemas täiesti häid ühekordseid žilette, proovi järele.

5. Kasuta meestele mõeldud žilette

Žilett on žilett. Neil ei ole sugu. Meeste žilettidel on tavaliselt rohkem terasid, sest need on keerulisema koha jaoks mõeldud, näos on ju palju kurve ja  kumerusi. Lisaks on meeste žiletid tihti odavamad.

6. Unustasid oma žileti reisile kaasa võtta?

Kas sa teadsid, et paljudel hotellidel on retseptsioonilaua juures žiletivaru, et külastajad, kellel raseerija on maha jäänud, saaksid kiiresti abi? Sa ei pea jooksma üle tee poodi ja ostma kalli raha eest uut žiletti, millega sul pealegi pärast reisi midagi teha pole, sest sul on kodus parem žilett juba olemas.

Allikas: StyleCaster