Üks naine postitas Twitterisse lause: "Isegi kui naine peaks tahtma maksta vahel kohtingu eest, peaks ta mehele salaja enne kohtingut raha andma, et jääks mulje, et mees maksab."

Selle peale sai naine palju erinevaid vastuseid. Mitmed inimesed nõustusid temaga, öeldes, et see, kas mees maksab kohtingu eest ja poes käies, oleneb loomulikult sellest, kui hästi teda on kodus kasvatatud ja eeskuju antud.

Kuid postitus sai ka palju vastukaja. Üks naine kirjutas: "on uskumatu, et aastal 2020 on ikka veel inimesi, kes nii arvavad. Miks peaks mees alati kõige eest maksma? Ka naised käivad ju tööl."

Teine naine tõi lühidalt välja olukorra, kus ta oli oma mehega käinud poes snäkke ostmas ja ise maksnud. Meessoost kassapidaja oli olnud šokeeritud ja küsinud naise mehe käest, miks tema ei maksa. Kassapidaja sõnul ei lase tema mitte iialgi oma abikaasal millegi eest maksta. Naise ja tema mehe jaoks kõlas see absurdselt.

Allikas: Madame Noire

Lugejad, mis te arvate? Kas mees peaks tõesti avalikes kohtades naise eest maksma, et head muljet jätta, või on need ajad nüüd möödas?