Levinud küllust piiravad käitumismustrid:
1) Uskumine, et me pole seda väärt
2) Enda võrdlemine teistega
3) Kadedustunne ja halb enesetunne, kui kellelgi hästi läheb
4) Hinnangute andmine kallis/odav
5) Enese alavääristamine

Ühiskond on meid õpetanud nii, et peaksime olema vaesed ja kannatama ja rikkus on midagi häbiväärset ja kahtlast. Seepärast kanname me endas hirmusid rikkaks olemise suhtes.

Need hirmud, mis kannavad endas negatiivseid uskumusi on:
1) Hirm olla edukas
2) Hirm olla rikas
3) Hirm ebaõnnestumise ees
4) Hirm üksinduse eest
5) Arvamus, et inimesed on mu peale siis kadedad
6) Inimesed tahavad mu raha endale
7) Ma ei tea siis kas ma meeldin inimestele minu enda pärast või selle pärast, et mul on raha.
8) Rikkad inimesed on ahned.
9) Ma kaotan kogu oma raha, kui ma seda targalt ei investeeri
10) Ma pean kõvasti tööd tegema selleks, et rikkaks saada.

Võid välja uurida, millised on sinu hirmud kui kujutled, et võidad loteriipiletiga suure summa raha. Sa võid muretseda endale mida iganes sa soovid? Millist elu sa elaksid? Mida sa selle rahaga teeksid? Millised piiravad uskumused sinus seda ette kujutades pinnale kerkivad?

Sa võid vaadata kolm aastat järgemööda pilti autost millest unistad, aga sa ei saa seda kunagi seni, kui sinu hirmud ja uskumused ei muutu. Sa võid kulutada tohutult raha selleks, et saaksid tarkusi, mis aitaksid sul saada auto, millest unistad, kuid kuni sa oma alateadlikke uskumusi tõsiselt ei muuda, võid seista fakti ees, et oled kulutanud selle auto suuruse rahasumma erinevatele koolitustele, mis räägivad sellest, kuidas soovitut saada, kuid sinu külluseteadvus blokeerib raha voogu jätkuvalt.

Mida on vaja selleks, et sinu külluseteadvus hakkaks sulle ligi tõmbama küllust?
Väga oluline on sinu keha sisemine puhtus, see, millest sa koosned. On selge, et tunded ja emotsioonid, mis kannavad endas negatiivseid vibratsioone, tõmbavad ligi sarnast. Puhasta oma keha emotsioonidest. Toitu tervislikult, söö puhast ja energeetiliselt rikastatud toitu. Joo palju vett ja puhasta oma keha ka seestpoolt. Jälgi oma mõtete kvaliteeti pidevalt ja muuda mõtteid positiivsemaks.

Lõdvestumine
Sinu keha on nagu raadiosaatja — kõik mõtted, tunded mida sa endast välja saadad, viivad universumile teateid sellest, mida sa endale ligi tõmmata tahad. Kui keha on pinges, ärevuses, stressis, siis hoiad energiat kinni. Sa soovid midagi, kuid see ei liigu sinust välja. Lõdvestumine on võti külluse allika juurde. Mida lõdvestunum on sinu keha, seda kiiremini loob sinu mõte reaalsust. Olen ise kogenud, et vahest võtab soovitu saamine aega paar tundi, vahest päevi ja vahest nädala või isegi mõned kuud, kuid iga mõte, mille olen välja saatnud, toob minuni vastava reaalsuse.

Andmine
Tõeline külluse ligitõmbamise saladus peitub andmises - anna, anna kõike mida saad. Need võivad olla väikesed asjad, kuid kõik, mis on antud heast südamest, hea tahte ja tundega, tuleb sinu ellu mingil moel tagasi. Pea alati meeles, et anda võib ka häid sõnu, tegusid, need ei pea olema materiaalsed asjad.

Positiivsed enesesisendused külluse ligi tõmbamiseks: 

  • Ma naudin oma rikkust, ma olen seda väärt.
  • Mida rohkem ma annan, seda rohkem ma saan ja seda õnnelikum olen.
  • Olen nüüd valmis vastu võtma kogu seda rikkust ja rõõmu, mida elu mulle pakub.
  • Ma olen rikkuse ja õnne ära teeninud. Olen nüüd rikas ja õnnelik.
  • Kõiksus hoolitseb kõige eest. Ma usaldan elu.
  • Ma saavutan majandusliku edu kergesti ja vaevata.
  • Mida rohkem mul on, seda rohkem on mul anda.
  • Olen tänulik kõige selle hea eest, mis mul juba on ja mida ma veel saan.
  • Ma olen oma elus ära teeninud parima.

Olen ise nende enesesisendustega töötades märganud, et üks kõige tugevam muutus inimestega toimub siis, kui nad hakkavad uskuma, et on küllust oma elus väärt. Kirjuta need sisendused endale välja paberilehtedele ja korda neid kõva häälega, püüdes tunnetada, mis sinuga toimub. Kas tunned end hästi või tunned end halvasti. Kui enesetunne on halb, siis peaks vastava sisendusega senikaua tegelema, kuni tunne muutub heaks.

Tänulikkus

Kui sa võtad omaks tänulikkuse hoiaku, siis mõistad, et sul on tegelikult kõik, mida vajad. Õpi olema tänulik kõige eest, mis iganes su elus juhtub. Kui need on head asjad, siis saab ju selle üle vaid rõõmustada ja kui see on midagi halba, siis ole ka selle üle tänulik — kõik on antud sulle selleks, et saaksid midagi õppida ja parandada. Ole tänulik iga pisiasja eest, sest ühel hetkel on need juba väga suured asjad, mille eest tänulik olla.

Allikas: Elumuutjad