Sul ei ole kõiki maailma kanaleid vaja

Millal sa viimati seda kolmekohalise numbriga kanalit vaatasid? Kuu aega tagasi? Siis on ju ilmselge, et selle alles hoidmisel pole mingit mõtet. Ja üldsegi, mida vähem telekat sa vaatad, seda rohkem asjalikku sa tehtud saad. Seega lõpeta see taevakanalite leping ära ja piirdu sellega, mis rahakotile ka sõbralikult mõjub.

Vaata, millist kütust kasutad

Kõige odavam variant on loomulikult kondimootori kasutamine. Kui aga oled igapäevane autokasutaja, siis vaata, kuidas saaks küttelt raha kokku hoida ja tangi ajal, mil hind on madalam.

Pese vähem pesu

Esiteks tasub pesu pesta öösel, sest siis on elektritariif odavam. Ja teiseks, pese võimalikult palju korraga. Üht särki pesumasinas keerutada on üsna kulukas ja mõttetu.

Vali soodsaimad paketid

Kui sulle tundub, et su telefoniarved on suured, siis on aeg operaatorile traati tõmmata. Tänapäeval tehakse kõikidele ka mõistlikus suuruses pakkumisi, eriti kui neid lepingu lõpetamisega hirmutada! Seega, palu endale praeguse operaatori konkurendil pakkumine teha ja esita see siis neile, kellega praegu leping sõlmitud on. Summad langevad kui võluväel!

Pea arvestust

Olgu selleks siis vanakooli paber-pliiats või mõni moodne rakendus, aga alati tasub oma rahaasjadel silma peal hoida. Nii kulutad palju vähem ning raha ei kao enam käest.

Allikas: Women’s Health Magazine

Jaga
Kommentaarid