Kas see oli ka lauljatar Ithaka Maria Rahula suhte purunemise põhjuseks? “Ma saan öelda käsi südamel, et meil oli Tomiga kirg lõpuni välja. Mida rohkem ma olen inimesega koos, seda rohkem ma teda tahan, seda rohkem ma teda armastan,” räägib lauljatar.

Ithaka Maria Rahula avaldab saates, et temas on kirge ja spontaansust isegi liiga palju.   Kuid kaugeltki kõik ei ole nii spontaanse olekuga õnnistatud. “Varem ma ei julgenud oma keha näidata, imelik oli seksida kui oli toas valge,” paljastab imeilus ja edukas naine Merliis Sulg enda seksiga seotud hirmud, mis paljusid kimbutavad. Selgub kuidas ta neist üle sai ja seksi nautima hakkas.  „Ühelt poolt on seks üks enim üle ekspluateeritud teemasid maailmas, teiselt poolt vaevleb see aga jätkuvalt vale-ootuste küüsis,” põhjendab üks saate juhte Katrin Tibar teemavalikut.

„Loomulikule ja ehedale olekule teeb suure karuteene meediamaailm ja pornotööstus. Meedias näeme ainult ilusaid inimesi, perfektsete kehadega, kes on alati seksiks valmis ja saavad vapustavaid orgasme. Läheduse ja armastusega pole seal midagi pistmist. See on sageli ka põhjuseks, miks inimesed ei tunne ennast seksides vabalt, vaid mõtlevad kramplikult oma väljanägemise peale,” räägib Elo Mõttus-Leppik.

“Seksist võib rääkida nii, et kõigil on piinlik, aga sellest saab rääkida ka nii, et see tundub väga loomuliku vestlusteemana. Muidugi peab selleks, et rääkida kaamerate ees oma seksuaalusest, ületama teatud võltshäbi ja usaldama ajakirjanikku.”

"Avameelselt" on eetris täna kl 21.00 Kanal2`s.