Seriaali esimeses osas peetakse pereringis kaksikute sünnipäeva. Juba alguses hakkab hüsteeria kerima ning nagu arvatagi võib, lõppeb pidu täielise katastroofiga, milles ei ämm ega minia värve ja närve kokku ei hoia.

Mis on laste kasvatamises oluline? Kas see milliseks isiksuseks lapsed  kujunevad või see, et nad õpivad varakult teesklema? See tähendab, et vanemad dresseerivad oma lapsi jätma enesest head muljet. Kas kõige taga on vanemate hirm jääda häbisse, et nad ei oska lapsi õigesti kasvatada?

Hea Naisteka lugeja, mis on sinu meelest laste kasvatamise juures kõige olulisem? Vaata saadet täna kell 20.30 ETV`s ja arutle kommentaariumis!

Osades: Helgur Rosenthal, Ragne Pekarev, Anders Hollo, Martin Hollo, Kais Adlas, Arvi Mägi, Maris Nõlvak, Martin Meius, Külliki Saldre, Tõnis Uibo,  Raivo Adlas, Markus Luik, Mihkel Raud, Rein Pakk, Eero Spriit, Piret Simson, jt.

Stsenaarium ja režii, montaaž: Andres Maimik, Rain Tolk, operaatorid: Mihkel Soe ja Ivar Taim, kunstnik: Kristiina Ago, valgus: Henri Savitski, heli: Valter Jakovlev, järelhelindus: Tarvo Schmeimann, casting: Piret Simson, produtsent: Anneli Lepp

Tootnud: Kuukulgur Film