Saatesse saamise tingimuseks oli see, et Merlyn panustab ka ise oma muutumisesse ja võtab kaalust alla, sest ainult rasvaimust ja rindade vähendamisest kasu ei ole. Merlyni jaoks oli arstidega kokkulepitud kaalujälgimine nii suureks tahtejõu prooviks, et ta andis korraks isegi alla ja saate kliinik jättiski kokkulepitud operatsiooni ära. “See kaalust allavõtmine ei ole nii lihtne,” nuttis Merlyn kaamera ees. Sellest, et esimene operatsioon ära jäeti, sai noore muutuja jaoks äratuskell. Ta pühkis pisarad, muutis toitumist ja tegi trenni. Just siis, kui ta arvas, et mees kõnnib tema juurest minema, sest kogu Merlyni tähelepanu oli pööratud muutumisele, saatis abikaasa talle kliinikusse lilled ja tunnistas, et Merlyn on talle kõige tähtsam. Kliinik kinkis talle lisaks uutele rindadele ka uue nina, uue figuuri, uue naeratuse, ta sai ka juuksepikendused ja stiilinõu.

Saate lõputseremoonial sai Merlynist naine, kellesuguseid ta oli varem vaid piltidelt näinud!

Vaata galeriist, missugune oli Merlyn enne ja missugune on ta nüüd!

Järgmisel kolmapäeval on eetris teine muutumissaade, mille peakangelaseks on noor mees, kes ei julge kuidagi oma kauni kihlatuga altari ette minna, sest tema naeratus on sama hästi kui hambutu, tema nägu on täis arme ja silmanägemine kehva.

Kõik tema välimusega seotud probleemid saavad saates lahenduse ja kui Üllar saab endale uued hambad, siis ei takista enam miski seda armunud paari abiellumast.