Kaidi on seitsme sarjas osaleja seast noorim. Saatesse tulles kaalus ta 121,6 kilo ning leidis, et kaalulangus on suurepärane võimalus ennetada ülekaalust põhjustatud haigusi ning parandada enda elukvaliteeti. Paraku ei kulgenud kõik libedalt. „Minu jaoks kõige raskem oli toitumine, sest ma olin harjunud sööma silmadega. Kindlasti oli raske ka trenn st mitte trenn ise, vaid see, et ma seda teha viitsiks, sest olen paras laiskvorst,“ märkis Kaidi.

Kaidi kinnitusel on sari tema elu tänaseks küllaltki palju muutnud. „Kuigi see kaotus on praegu väike, siis igatahes püüdlen ma oma unistuseni välja ka pärast saadet. See kõik on pannud mind mõtlema ja tegutsema heaolu suunas, sest varem ei saanud ma aru sellest, mis mulle tegelikult tähtis on. Nüüd tean, et eelkõige on selleks tervis,“ kinnitas ta.

„Kaalul on rohkem kui elu“ on saatesari, mille seitse osalejat on alates eelmise aasta algusest osalenud terviseprogrammis, mis on nende elusid imeliselt muutnud. Osalejate treeneriks, toitumisnõustajaks ja psühholoogiks on Erik Orgu.

„Kaalul on rohkem kui elu“ on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.