Selle tillukese kodu soetas Aet endale eelmise aasta lõpul, täpselt nädal enne jõule. Tegelikult on see Aeda esimene oma kodu. Esimese abielu ajal elati mehe vanemate kodus ja teise abielu ajal tuli leppida üürikorteritega.

Aeda esimene abielu, mis lõpuks lihtsalt kasvas lahku, kestis 16 aastat, perre sündis 5 last. Vanemad pojad Aimar ja Urmo töötavad juba mitmendat aastat Soomes, kus on ennast juba kenasti sisse seadnud ning käivad kodumail siis, kui töö seda võimaldab. 17 aastane poeg Sander õpib Elva täiskavanute koolis ja püüab Tallinas veidi lisaraha teenida. Koduseinte vahel on hetkel vaid Kristo, Helina ja teisest abielust sündinud Richard.

Töö pole üksi lapsi kasvatavale emale aga sugugi kerge. Tuleb leppida nii hommikuste kui öiste vahetustega, mis algavad veidi enne keskkööd ja lõppevad varajastele hommikutundidel. Sel ajal on Aedale abiks tema vanemad lapsed. Küll aga mõtleb Aet hirmuga ajale, kui ka need lapsed pesast välja lendvad….kuidas ja mismoodi siis oma tööd ja väikese Richardi kasvatamist ühildada.

Kõige selle juures on tegemist ülimalt positiivse ning säästliku inimesega, kellel pole õnneks palju vaja, vaid pisikest nurgakest ja lapsi, kelle nimel elada.

"Oma rõõmsa olekuga nakatas Aet tervet võttegruppi. Lahkusime sealt mõttega, et oleks ikka rohkem selliseid inimesi, kes vaatamata saatuse löökidele suudavad säilitada positiivset ellusuhtumist," rääkis saatejuht-toimetaja Anneli Lahe Naistekale.