Maja on väike, kuid nagu ütleb Riina - oma. Sellest väikesest mugavusteta majast on saanud Riina ja tema laste pelgupaik. Mees, kes aastaid terroriseeris nii Riinat kui tema lapsi, on hetkel oma vägivallatsemise eest lõpuks juba neljandat aastat trellide taga. Hirm mehe  ees on Riinal siiani. Mis saab siis, kui ta vanglast vabaneb?

Laste isaga kohtus Riina juba 16-aastaselt, aasta hiljem jäi lapseootele. Sellest teada saades viskas mees Riina kodust välja. Naine kolis oma ema juurde. Kui Nikolai oli neljakuune, lõi mehel välja isatunne ja Riina läks tema juurde tagasi. Pereelu alkoholilembelise ämma ja mehe juures polnud aga kindlasti see, millest võiks keegi unistada. Väljaviskamistest sai justkui elu pärisosa. Polnud harv juhus, kui Riina pidi 30 kraadise külmaga lastega laudas ööbima, sest ainult nii oli võimalik hoida lapsi eemal vägivallast.

Kui oli vaja alkoholi, ei löödud risti ette millegi ees. Selle nahka läksid nii mõnedki mehe töökohad ning tühjaks tehti ka Riina pea olematu rahaga pangakontod, kuhu ei jäetud sentigi.

Karistada sai Riina vaat et kõige eest, mis tegi või tegemata jättis, ka kodunt põgenemise eest. Ometigi ei lahkunud Riina mehe juurest üleöö.

Küsime saates ka psühhiaatri Jüri Enneti käest, miks naised kannatavad vägivalda, mis on sageli ohtlik juba mitte ainult neile vaid ka nende lastele ja kuhu tuleks pöörduda mehe esmaste vägivallatunnuste ilmnedes.

See on kodu, kust oli raske lahkuda, sest me ei tea mis saab edasi...

"Kodutunne" on eetris täna kl 21.00 Kanal2`s.