Kerli iseseisev elu sai alguse tegelikult juba 15aastaselt, kui ta Egoniga kohtus ja lapseootele jäi. Oma elu tuli jätta tahaplaanile ja astuda täiskasvanute ellu, kuid kuidas seda teha, seda Kerli ei teadnud. Palju on arutatud ka selle üle, kui palju mängib meie elus rolli meie lapsepõlv ja suhted vanematega…Kerli puhul saab öelda, et just need suhted ja peres valitsev õhkond olid need mis tüdruku endast 9 aastat vanema mehe käte vahele viisid.

Tööpuudus ja mehe komme muresid pudelisse uputada viisid noored vahepeal ka lahku. Aeg möödus ja Egon ning Kerli alustasid oma elu otsast peale, kuni taaskord saatuselööke tundma pidid. Pere vanim tütar Merili ei käinud veel koolis, kui ta küdeva ahju lahtijäänud uksest mööda joostes põlema süttis. Põletushaavadest pärinevad armid tuletavad ikka ja jälle seda kohutavat õnnetust meelde… lisaks sellele avastati Merilil ka suhkruhaigus.Tüdruk süstib ennast kolm korda päevas ja vajab psühholoogi abi. Merili on pidevalt haige ja viibib viimasel ajal palju haiglas. Selgus, et lapsel on pidevalt põiepõletik ja rohtude söömisest on tekkinud juba maohaavad.

Teine laps Janeli pidi olema kaks aastat parema puusaga kipsis. Kui kips oli eemaldatud, selgus, et laps saab küll jalule, kuid ainevahetus sai selle ajaga tugevalt kahjustada. Praeguseks on ta ülekaaluline ja vajab pidevat liikumist ning õiget toitumist. Ühised jalgarattasõidud on selles peres pigem kohustus kui meelelahutus.

Pere pesamuna Timo-Tevon on praegu oma tervisega stabiilne ja hetkel rõõmsameelne poiss, kes pere taas kokku tõi.

Sellest perest jääb meelde rõõmus ja positiivne ellusuhtumine. Polnud töid, kus pere kaasa ei löönud ja üheskoos saimegi vee ja kanalisatsiooni tuppa.

Vaata "Kodutunnet" täna kl 20.30 Kanal2`s.