Endine vägivaldne abikaasa oli purustanud Sigridi nina ja kolju. Tal oli keeruline hingata, teda vaevasid peavalud ja ta nina oli inetult kõver. Sigrid oli katki nii ihult kui hingelt ja loodab, et “Minu imeline muutumine” annab talle võimaluse minevik seljataha jätta.

Sigrid räägib oma teekonnast ise: “Aastaid tagasi elasin koos alkohoolikuga, aimamata, milleni võib viia temaga kooselu. Lootsin südamest,et inimene võib ju muutuda, kui elu hakkab normaalselt rööbastel veerema. Siiski selgus mõne aasta möödudes et midagi ei muutu, vaid võtab aina hullema pöörde.

Vahepeal oli saanud minust ka ema väiksele armsale tüdrukule. Oli palju tülisid ja mittemõistmist. Üks hullemaid üleelamisi lõppes minu nina ja koljuluu murruga, millele järgnes operatsioon Tartus nina-kurgu kliinikus, millega taastati küll hingamine, kuid mitte endine välimus. Siis polnud enam valikut, kooselu tuli lõpetada — kuidas ma saaksin oma lapsele näidata, et selline ongi elu! Ma suutsin sellest oma tütre nimel välja tulla, sest mis tulevik teda ootaks, millised oleksid tema neiuaastad ja armusuhe, kui ta kasvab perekonnas, kus ema ennast lüüa lubab? Ma sain sellest välja — küll suurte vigastustega, nii füüsiliste kui hingelistega, kuid siiski, ma sain välja,” rõõmustab ta ja paneb kõigile naistele südamele: vägivalda ei tohi oma ellu lubada!

Vaata Sigridi südantliigutavat lugu täna kl 20:00 TV3`s ja tule pärast Naistekasse Sigridi uut välimust vaatama ja muutust kommenteerima!