E, 30.JUULI

Selgeltnägijate tuleproov 4, 12

Neljandat hooaega kokku võtvas tuleproovi osas meenutatakse, milliseid raskemaid katsumusi pidi selle hooaja võitja ühes teiste sensitiiviga läbima. Esimene selle osa ülesanne näitas kinnisilmi lugemise võimet. Teises ülesandes loeti kuulsuse käejooni — taheti näha, kas käejooned kätkevad endast mingisuguseid üldsuse eest varjatud saladusi. Kolmandas ülesandes püüti aga valgustada kahe noorukiga juhtunu põhjuseid.


T, 31.JUULI

Selgeltnägijate tuleproov 5, 1

Uude hooaega pääseb taas kümme sensitiivi, kelle esimeseks katsumuseks on tuvastada mõistatusliku musta kasti sisu. Seejärel viiakse sensitiivid saali, kuhu vennad Safronovid on kokku toonud 30 maagilist kasti. Sensitiivide ülesanne on leida ühes kastis peidus olev inimene. Kolmas ülesanne on tuvastada tundmatu isik. Seekord on tegemist näitleja ja režissööri Aleksandr Pankratov-Tšjornõiga.


K, 1. AUGUST

Selgeltnägijate tuleproov 5, 2

Esimese katsumuse temaatika on üsna argipäevane. Selgeltnägijate abi vajab autoäriga tegelev noorpaar, kellelt on ärandatud kallis auto. Teine ülesanne on aga hoopis tõsisem. Sensitiivid peavad otsima mässuliste poolt Kaukaasias röövitud inimesi, kellest üks on juba hukatud. Neile antakse mässuliste poolt salvestatud video, milles näidatakse ühe pantvangi hukkamist. Kas nad suudavad tunnetada sellise kohutava sündmuse energiat?


N, 2. AUGUST

Selgeltnägijate tuleproov 5, 3

Sensitiivide ette astuvad viis ema ja viis tütart, kuid nad kõik on väga erineva välimusega. Kas sensitiivid suudavad tajuda, et nende vahel on nähtamatu seos? Seejärel peavad sensitiivid foto abil nägema, kus viibib pildil kujutatud inimene. Nad ei tea, et ta on peaaegu tuhande kilomeetri kaugusel. Lõpuks aitavad sensitiivid heita valgust ühe ärinaise mõistatuslikule enesetapule, mille taga võib olla ohtliku usulahu mõjutustaktika.


R, 3.AUGUST

Selgeltnägijate tuleproov 5, 4

Selgeltnägijad proovivad, kas üleloomulike võimete abil on võimalik eristada viina veest. Mõistagi ei tohi nad vedelikke maitsta, puutuda ega nuusutada. Teiseks ülesandeks on surnutega suhtlemine ning seekord peavad selgeltnägijad jutustama vaatajatele maag Juri Longo enneaegsest surmast. Kõigepealt peavad nad aga tajuma, et seisavad just tema haua ees. Viimane ülesanne on uurida ühe ennustaja mõrva ning öelda, kas linnas tegutseb sensitiivide sarimõrvar.