E, 9. JUULI
Selgeltnägijate tuleproov 3, 11
Hooaja finaalis läbivad sensitiivid kaks viimast ja kõige raskemat katsumust. Kõigepealt otsivad nad hiiglaslikus elurajoonis inimest, kes viibib ühes tuhandetest korteritest. Kas kellelgi õnnestub see võimatu ülesanne lahendada? Viimane ülesanne on aidata lahendada ühe neiu julm mõrv. Kas ta tapeti vägistamiskatse käigus või tegi seda neiu armukade kallim?

T, 10.JUULI
Selgeltnägijate tuleproov 3, 12
Enne võitja väljakuulutamist saavad vaatajad lähemalt tutvuda sensitiivide mineviku ja eraeluga. Viktoria Železnova on skandinaavia juurtega selgeltnägija, kes kasutab tihti kaarte ja on ette näinud mitmeid kohutavaid terroriakte. Salapärane Sulu Iskander kasutab varjunime ning väidab, et tema kauge sugulane on Tšingis-khaan. Iraanlane Mehdi Ibrahimi Wafa läks 17-aastaselt mägedesse elama ning päris oma üleloomulikud võimed vanavanaisalt. Nõid Aleksei Fad kasutab igast maailma nurgast toodud maagilisi esemeid ja talismane. Ka tema on oma võimed esivanemalt pärinud.

K, 11.JUULI
Selgeltnägijate tuleproov 3, 13
Kolmas hooaeg on lõppenud. Esimeses kokkuvõtvas saates saab uuesti kogeda selgeltnägijate uskumatut mineviku, oleviku ja tuleviku varjatud sündmuste nägemise võimet. Vaadatakse, kuidas maa alla peitu pugenud psühhiaatrit taga otsiti, needusega arveid klaariti, hobuste võiduajamisel võitjat ennustati ja salapärase mõrva tagamaid paljastati.

N, 12.JUULI

Selgeltnägijate tuleproov 3, 14
Tänase osa esimene ülesanne viiakse läbi vene laulja korteris, kuhu ta sensitiivid ja võttegrupi ise kutsus. Kas sensitiivid oskavad korteri põhjal selle omaniku kohta piisavalt midagi rääkida? Teine ülesanne näitab, kas inimese aurat saab lugeda ka talle silma vaatamata, kui sensitiivid otsivad kahtlusaluste hulgast süüdimõistetut. Kolmanda ülesande tarbeks varastatakse pudulojus, kes peidetakse kindlalt ära. Kui suurem osa sensitiive saab looma otsida valgel ajal, siis ühe jaoks neist osutub ülesanne raskemaks kui teistel. Viimane ülesanne puudutab mõistatuslikku enesetappu, mille tagamaade kohta lahkunu lähedased rohkem teada soovivad.

R, 13.JUULI
Selgeltnägijate tuleproov 4, 1
Algab neljas hooaeg. Taas lookleb kokku lepitud kohas pikk järjekord — palju on neid, kes tahavad tõestada enda eriliste võimete olemasolu. Soolapuhujad eraldatakse tõelistest tegijatest kolme traditsioonilise katsumuse abil. Esimeses tuleb näha, mis on peidus seina taga, teises otsitakse enneolematusse peidikusse pugenud mustkunstnikku ja kolmandas tutvutakse salapärase tundmatuga.