E, 6.august

Ma võitlen oma tätoveeringu eest ja kaotan oma vanemad.

17-aastane Julia on kümme aastat lastekodus elanud, sest kodus sai ta vanemaliku hoole asemel peksa. Lastekoduelu on Julia arengut mõjutanud, ta süüdistab oma saatuses iseennast. Teismelisena hakkas ta ennast lõikuma, et füüsilist valu tundes hingepiinadest üle saada. Tema sõber Andreas on tema ainus tugi elus, sest vanemad ei hooli temast endiselt. Julia tahab enda vigastamisele lõpu teha ja selle märgiks endale tätoveeringu teha lasta. Alaealisena vajab ta selleks vanemate nõusolekut. Tüdruk loodab, et vanemad mõistavad teda, kuid ta peab jälle pettuma.


T, 7.august

Idasakslane kohtub läänesakslasega 1. 1/2

Endine prostituut Trixie Hübschmann tunneb armastuse keelt ja hakkas lääne-saksa naiste ning ida-saksa meeste vaheliseks kosjasobitajaks. Ta valis iga üksiku mehe jaoks välja kolm naist. Esimene mees on 30-aastane seikluslik Silvio, kes töötab oma tädi hobusetallis. Teine on 45-aastane üksik küülikukasvataja Holger. Järgmine on arvutimänge armastav 26-aastane Stephan. Viimane vaba ida-saksa mees on 27-aastane huvitavate hobidega Tobias.


K, 8.august

Idasakslane kohtub läänesakslasega 1. 2/2.

Viisteist naist Lääne-Saksamaalt ja viis meest Ida-Saksamaalt loodavad leida suurt armastust. Iga mees veedab päeva oma kolme lääne kandidaadiga, et üksteist paremini tundma õppida. Õhtul korraldab saatejuht Trixie osalejatele tantsupeo, kus on palju naeru, aga valatakse ka pisaraid. Iga ida mees peab tegema otsuse ja ühe kolmest kandidaadist koju saatma.


N, 9.august

Idasakslane kohub läänesakslasega 2. 1/2.

Iga vallalise Ida-Saksamaa mehe juurde saabuvad kaks eelmises osas välja valitud Lääne-Saksamaa naist. Probleemid algavad: ei sobi naistele meeste elukoht, sõiduvahend ega sugulased…


R, 10.august

Idasakslane kohtub läänesakslasega 2. 2/2.

Stephan viis kaks väljavalitut oma suvemajakesse. Tüdrukutele ei meeldinud seal väga magada, kuid hommikul tõi Stephan neile hommikusöögi. 26-aastane töötu saatis ühe tüdruku tööd tegema ja hakkas ise samal ajal teisega kurameerima. Tobias ei lase enda tüdrukutel rahulikult olla ja viib nad seiklusrajale. Preilid pingutavad, kuid ainult üks suudab raja läbida. Trixie kutsub Tobiast korrale, et too tüdrukuid ära ei kurnaks. Pereäris taluõuel tekib Stefanie’l konflikt Silvo tädiga, kes ei taha teda tätoveeringu tõttu teenindajana tööle võtta. Volkeri talus võistlevad naised mehe pärast, mõlemad on enesekindlad, kuid neil on raskusi muda ja loomadega harjumisel. Holgeri suveaias valitseb segadus. Tema väljavalitutele see ei meeldi, kuid mees vaidleb vastu ja ütleb, et jättis kõik meelega koristamata, et naised näeksid, kui palju abi ta vajab. Holger suudab naised siiski armsate küülikutega maha rahustada.