Viis aastat tagasi oli Heike vaid 21, kui avastati PAP testi käigus emakakaela mutatasioon. Ta jäi jälgimise alla, talle määrati beebipillid ja elu läks edasi. Ometi tundus Heikele, et tema tervisega pole kõik korras. Tema suguvõsas oli vähidiagnoos levinud ja Heike oli järjest enam veendunud, et valiliku ja lekkiva rinna põhjuseks võib olla kasvaja. Kolm käiku arstide juurde veensid teda, et ta on terve ja et rindade valulikkus ja muutumine on beebipillidest põhjustatud, Ometu muutus valu ja ebamugavus järjest talumatumaks. Lõpuks ei suutnud Heike elukaaslane ja sõbranna seda enam kõrvalt vaadata ja sõbranna viis Heike lausa käekõrval veelkord arsti juurde. Heike ei tahtnudki alguses minna, sest juba kolm korda oli talle tundunud, et on liigne pabisataja ja kujutab endale asju ette, kuid läks siiski, sest enesetunne oli juba nii halb. Kui kabineti ukse taga istudes oli veel lootust, et tegelikult on kõik korras, siis mõne tunni pärast oli asi selge — kolmanda staadiumi rinnavähk.

Kuidas edasi elada? Kui palju selleks eluks üldse ootust on? Kahe aasta jooksul jälgib võttegrupp Heike sisemist heitlust oma haiguse ja elumuutusega toimetulekul. Mis tundega vaatab peeglisse naine, kellel pole juukseid, kellel pole ühte rinda, kellel lagunevad keemiaravi järel hambad?

Kui suured on ühe noore naise sisemised jõuvarud, kes üheaegselt võitleb nii oma haigusega kui ülimalt keerulise kahe riigi haigusrahade süsteemist läbinärimisega, vaata tänaõhtusest TV3 “Minu imelise muutumise” erisaatest, kell 20.00.