Medõde Marika Manilvast elas aga Janika peres ja talle meeldis. Kuna ta on ka õppinud kokk, siis mässas ta köögis mõnuga, tegi uhkeid roogasid, pani hoidiseid purki ja nõudis, et pere ühes lauas sööks. Talle meeldis Janika pere õhkkond, tublid lapsed ja hoolitsev mees, kuid ta poleks ise eales nõus sellega, et pereisa käib teises riigis raha teenimas ja pere elab Eestis. Ei, tema läheks oma mehega igale poole kaasa. Igaks juhuks, sest kes teab, mis muidu võib juhtuda.

Saates ootas mõlemat vahetusema ees üksjagu imestamapavevaid asju. Janika oli väga üllatunud, kui tal tuli minna vahuvanni, mille Hispaania pere talle üllatusena ette valmistas, kuid talle pigem isegi meeldis selline tähelepanu. Marika viis selle kombe ka Janika koju ja sulistas ka ise pere suures vannis keset vahtu ning nautis pereisa poolt toodud maasikaid. Janikal oli aga Marika mehe Andrusega üksjagu vääritimõistmist. Esiteks ei saanud janika aru, miks just tema toidupoes pidevalt maksma peab, teiseks ei saanud ta aru, miks pereisa piisavalt töö otsimisega ei tegele, elati ju Hispaania peres Marika puhkuserahadest ja kolmandaks tundus talle, et pereisa naljad ei sobi talle kohe kuidagi. Saate lõpus lootis ta siiski, et ehk on Andrus tegelikult ikka teistsugune mees. Äkki oli lihtsalt keeruline eluperiood põhjuseks, mika ta pereisa end Janika jaoks arusaamatult üleval pidas.

Hispaania Janikale meeldis, kuid niimoodi, ilma kindlustundeta ta seal elada ei tahaks. Marika poleks aga Janika moodi valmis oma meest üksi teise riiki laskma. Niikaugele siiski Hispaania peres jõuti, et pereisa Andrus käis koos Janikaga töövestlusel. Andrusele pakuti müügitööd. Janika on rõõmus, kui ega ei tea, kas see ikka haab perele piisavalt raha sisse tooma.

Koju jõudes ootas Janikat ees superüllatus — tema mees Jüri oli mitu päeva harjutanud, et oma saabuvale naisele ehtsat Hispaania toitu pakkuda. Marikat, kes saabus koju keset ööd, ootas Andrus lausa tänaval ja viis ta otse magamistuppa.

Nädala pärast on aga esimest korda Naistevahetuse ajaloo jooksul eetris hoopis Meestevahetus! Kodud vahetavad Eesti ja Türgi pereisad! Oota ja vaata kolmes!