Täna, homme ja ülehomme on eetris 12. hooaja kolm viimast erisaadet ning võib öelda, et Jelena Jasevitš, Anatoli Ledenjov ja Viktoria Komahhina juhatavad oma lugudega sisse TV3 suvise selgeltnägijate tuleproovide maratoni.

Nimelt on alates eelolevast neljapäevast igal argiõhtul eetris sensitiivide müstilise võitluse vanemad osad. Esmalt tutvuvad eestlased 2007. aasta ehk esimese hooaja võistlejatega.

„Selgeltnägijate tuleproov“ on alates tänasest TV3 suvistes argiõhtutes kell 19.30.

E, 28.05
Selgeltnägijate tuleproov:

Võitja Jelena Jasevitš tunnistas alles hooaja lõpus, et ta pole see tore blond neiu, kelleks vaatajad teda pidasid. Paljud panid juba alguses tähele, et müstilistel rituaalidel, millega ta inimesi aitas, pole pistmist valge maagiaga. Ta kasutas musti küünlaid, põletas koirohtu ja lausus tundmatus keeles nõiasõnu. Kolmandas eriosas jutustab Jelena ise oma lapsepõlvest, kuidas ta nõiaks sai ja miks ta on mitu korda surmale lähedal olnud.

T, 29.05
Selgeltnägijate tuleproov:

Neljas eriosa on pühendatud hooaja kõige veidramale osalejale, Anatoli Ledenjovile. Anatoli üllatas vaatajaid algusest peale oma vaba, lapsiku ja hajameelse käitumisega. Tisleriks õppinud veidrik tegeleb vabal ajal ravitsemise ja selgeltnägemisega, uurib idamaiseid õpetusi, maalib ning mängib kitarri. Ta väidab, et on korduvalt näinud tundmatuid lendavaid objekte ja on kohtunud tulnukatega. Heatahtlik ja rõõmus mees jättis positiivse mulje peaaegu kõigile, välja arvatud oma konkurentidele, kelle arvates ta teeskleb.

K, 30.05
Selgeltnägijate tuleproov:

Viktoria Komahhina on tuleproovi kõige noorem finalist. Tema sünge pilgu ja täiskasvanuliku suhtlusviisi tõttu arvasid paljud vaatajad ja isegi saate tegijad, et Viktoria on täiskasvanud naine. Tegelikult käib 16-aastane selgeltnägija veel koolis, kuid elab iseseisvat elu. Ta on usklik ja on käinud paljudes Venemaa pühapaikades. Kuid nagu kõik teismelised oli ta vahel kapriisne ja läks ebaõnnestunud katsete pärast närvi.

N, 01.06
Selgeltnägijate tuleproov, 1 (Venemaa 2007)

Menusarja esimene hooaeg
Venemaa otsib tõelisi selgeltnägijaid. Saates soovib osaleda enam kui tuhat inimest, kes tulevad end proovile panema. Kohale tulnud inimesed, kes väidavad endal olevat erilisi võimeid, peavad neid tõestama kolmes raskes katses: saatesse pääsemiseks tuleb näha läbi seina, leida paljude autode seast see, kus on peidus inimene, ning rääkima enda ees istuvast tundmatust ilma teda nägemata ja kuulmata. Kellel on tõepoolest erilised võimed ja kes on lihtsalt vaimuhaige või šarlatan?

R, 02.06
Selgeltnägijate tuleproov, 2

Selgeltnägijate teine katsumus paneb proovile nende võime näha inimeste või asjade sisse. Sensitiivid peavad loetud minutite jooksul leidma mitme naise hulgast lapseootel naisi ning teise ülesande jooksul suurelt staadionilt lõhkekeha. Kolmas katsumus paneb proovile selgeltnägijate energia lugemise võime, kui nad peavad tundmatus majas viibides tegema kindlaks selle kuulsa ja traagilise saatusega omaniku.