“Kindlasti on meil kõigil ette tulnud olukordi, kui me oleme kohtingule läinud ja pärast esimest kümmet sekundit tunneme, et pärgel… tahaks kuskil mujal olla!” räägib saatejuht Margus Vaher.

Saates meenutab näitleja Inga Lunge oma esimest kohtingut, mis oli kooliajal. Tal oli sõpruskond, üks poiss, kes talle meeldis, ja siis veel teine poiss ning tüdruk. “Konkurents oli tihe!”

Poisid tahtsid tüdrukud kinno kutsuda mõttega, et see on nüüd päriselt kohting. “See oli nii kohutav! Kui see hakkas, siis see oli pigem suurte inimeste film ja kohe alguses oli tohutult nilbe sellise seksuaalse alatooniga nali. Poistel oli piinlik, meil oli piinlik,” meenutab Lunge.

Samas saadeti Inga esimest korda elus koju läbi vihma, mis oli üliromantiline ja see on talle küll meelde jäänud.

Saatejuht Margus Vaher uurib Inga Lunge käest, et kui naine oleks praegu kahekümneaastane, kas ta oleks vallaline tütarlaps, kes teeb endale Tinderi või mõne muu kohtinguäpi. Selle küsimuse peale vastab näitleja katergooriliselt ei.

“On täiesti okei, kui mõnele see toimib. Aga minu jaoks on tähtis — ja see ei ole välimus — mis mind inimese puhul tõmbab. Kuidas sa räägid, kuidas sa liigud. Ilmselt mingisugune energeetiline side. Ja ma olen tähele pannud, et mulle meeldib meesterahvaste juures väga hääl.”


Oma esimesi kohtinguid ja muid suhteäpardusi meenutavad saates Seidi Voogre, Marco Tasane, Tanel Pajuri, Laura Põldvere jpt.

Vaata saadet täna õhtul kell 20:00 Kanal 2-s. Vaata ka saate tutvustust: