1. "Teeme kihlatuga sõrmusetätoveeringud, kuna erinevalt oma vanematest kavatsen ma vaeva näha, et oma hingesugulasega kokku jääda."

2. "Tätoveerisime abikaasaga enda sõrmusesõrmedele itaaliakeelse sõna preso, mis tähendab võetut. Alles hiljem sain teada, et hispaania keeles tähendab sama sõna vangistatut..."

3. "Vaid kaks aastat pärast pulmi olin juba kaks korda sõrmuse kaotanud ja siis uue ostnud. Mul sai sellest kõrini ning tegin endale hoopis abielu sümboliseeriva tätoveeringu.

4. "Töötan erinevate elektriseadmetega ning ma ei taha, et mu sõrmus kuskile kinni jääks. Niisiis on mul kuldse rõnga asemel tätoveering."

5. "Meil abikaasaga on nimeta sõrmel diskreetne punane joon, mis meie liitu sümboliseerib. See on nii väike, et kui me peaksime lahku minema, poleks selle varjamine probleem. Lisaks pole selle tätoveeringu puhul ilmselge, et olen abielus."

6. "Mu abikaasa kaotas oma sõrmuse ookeanis hullates. Niisiis otsustasime, et mõistlik oleks sõrmused lasta tätoveerida."

7. "Lasin endale teha sõrmusetätoveeringu, kuna olin veendunud, et jääme igavesti kokku. Tõeline saatuse iroonia, aga nüüd me lahutame."

8. "Käisin tööintervjuul ning oleksin selle koha peaaegu saanud, ent nende jaoks oli probleemiks minu sõrmel olev tätoveering, mis minu abielu sümboliseerib."

9. "Kohe, kui naised esimesel kohtingul minu sõrmetätoveeringut näeb, panevad nad plehku. Niiviisi on pärast lahutust üsna keeruline olla."

10. "Tahtsin sõrmuse asemel sõrmele tätoveeringut. Õnneks sain teada, et minu partner mind petab, enne kui jõudsin oma plaani teoks teha."

11. "Kuna minu poiss-sõber on õhuväelane ning tegi ettepaneku telefonitsi, plaanin sõrmuse asemel teha tätoveeringu, see tundub minu jaoks ideaalne variant."

12. "Mulle ei meeldi ehted, niisiis ei plaani ma elu lõpuni mingit tobedat sõrmust kanda. Selle asemel on mul tätoveering."

13. "Pärast lahutust olen palju õnnelikum. Minu suurim kahetsus on, et tegime sõrmusetätoveeringud. Soovin, et mul oleks raha, et see üle teha."

14. "Kannan oma sõrmust harva, sest ehted häirivad mind. Hiljuti tegin enda sõrmele tätoveeringu ning eelistan seda iga kell sõrmusele."

15. "Tätoveerisin enda sõrmele abielusõrmuse kujutise, kuna ma ei suuda enda sõrmust kanda, see on ebamugav ja teeb haiget."

16. "Ainus tätoveering, mille eest ma olen maksnud, on ka ainus, mida ma ka kahetsen. Selle tegemine maksis 40 dollarit. Minu abielusõrmuse nahalt eemaldamine maksab aga 15 korda rohkem."

17. "Sõrmuse tätoveerimine on mu suurim kahetsus elus, panin juba aja kirja, et lasereemaldusega alustada."

18. "Ma ei suuda välja mõelda, kuidas oma sõrmusetätoveeringut katta või muuta. Olen hetkel lahutamas ja tätoveerimisidee olomal ajal ikka kohutavalt rumal."

19. "Käisin täna tätoveerimas. See on mu sõrmel ning katab tätoveeritud abielusõrmust, mille tegin enne 20 aasta pikkust vägivaldset kooselu. Võin öelda, et see on minu parim tätoveering."