Lisaks tunnistasid paljud naised, et mehe ebaõnnestunud abieluettepanek ajas nad nii vihaseks, et neil kadus igasugune soov abielluda, selgub USA´s läbi viidud küsitlusest. Naised on tigedad peamiselt seetõttu, et romantikast ja originaalsusest jäi ettepaneku juures tugevalt puudu. Pea pooled küsitletud naistest olid tõeliselt kurvad, et mees ei suvatsenud küsimust esitades isegi ühele põlvele laskuda.

Kolmandik meestest, kes olid oma väljavalitu juba naiseks palunud, aga tunnistas, et see hetk, mil sõrmus üle anda tuli, oli nii ärev, et sõnade suust välja saamise nimel tuli tõsiselt pingutada ja kõik muu (kohustuslik romantika) ununes täiesti. Peigmehed väitsid lisaks, et nad olid tõepoolest planeerinud vürtsitada seda ilusat  hetke mõne romantilise detailiga, kuid kui küsimus lõpuks üle huulte ära tuli, läks edasi kõik millegipärast „kuidagi valesti”.

30% värsketest pruutidest ei olnud rahul peiu poolt välja valitud sõrmusega. 23% naistest olid tulivihased, kui värskelt kihlatud mees uudist enda teada pidada ei suutnud ning kõigile sõpradele ja tuttavatele suursündmusest teada andis. Naised nimelt soovisid vanemaid ja sõpru eelseisvast pulmapeost informeerida alles viimasel minutil.

 Allikas: GeniusBeauty

Mehed, vaadake ja õppige, kuidas korralikult abieluettepanekut teha SIIT!