Abiellumine võib olla ka üks kõige suurem kulutamine sinu elus. Inimesed lihtsalt kipuvad märkamatult raha tuulde loopima ja võimalik, et ka sina tundsid end praegu puudutatuna.

Need paarid igatahes meenutavad asju, millele nad mõttetult raha raiskasid:

“Kuradima uhked kaunistused. Nii mõttetud asjad, aga need peavad mingil põhjusel olemas olema. Minu ja mu abikaasa jaoks oli kauni asukoha ja hea toidu ja joogi peale kulutamine okei, sest need on asjad, mida inimesed päriselt naudivad, aga me ei kavatsenudki oma raha liigsete kaunistuste peale kulutada. Tõsiselt ka, kas keegi on kunagi vaadanud tagasi oma sõprade pulmale ja mõelnud, et oi, kui ilusad kaunistused neil seal ikka olid?”

Üks paar oli veelgi konkreetsem: “Kõik peale abielutunnistuse oli liiga kallis.”

“See kleit. Naised kulutavad tohutult palju aega, et õige kleit leida, aga isegi odavad kleidid pole tegelikult odavad. Siis nad kannavad seda ühe korra ja peidavad hiljem kogu ülejäänud eluks kappi ära. Pole ju just väga palju sündmusi, kus pulmakleidi kandmine sobilik oleks ja isegi, kui sul on tütar, on väga võimalik, et see pole tema pulmapäeval enam piisavalt moodne või on vales suuruses ajal, mil ta seda vajab. Mu naine tundis end enda kleidis kaunina, aga ta kahetses selle ostmist üsna kohe peale pulma.”

Pulmapeo pidamine on kallis lõbu, mistõttu, kui hakkad otsustama, mille peale kulutada, tea, et liiga uhkelt disainitud kutsega, mis peidab end turteltuvidega täidetud karbis või on käsitööna valminud, oled juba läinud üle piiri. Mõtle hästi läbi, mis su jaoks tegelikult oluline on ja mida teed ainult sellepärast, et teistele muljet avaldada.

Allikas: Fatherly