JÄÄR

Jäärad on entusiastlikud, optimistlikud ja kirglikud inimesed, mis tähendab, et nemad ei võta ka kihlumist kunagi liiga tõsiselt. Jäärad hindavad ausust, mis tähendab, et kui su küsimus tuleb sügavalt südamest ja on siiras, ei hooli nad, kui erilise hetke sa selleks välja valisid. Jäärade puhul soovitamegi sul mõelda tagasihoidlikult ja paluda ta kätt siis, kui selleks on õige aeg.

Ettevaatust: Jäärad pole väga kannatlikud inimesed, mistõttu, kui sa juba ta kätt palud, ära oota pulmadega liiga kaua.

SÕNN

Sõnnid naudivad väikeseid asju elus nagu koos küpsetamist või aiatööde tegemist. Seega peaks ka kihlumishetk olema üsna lihtne. Osta kokku näiteks kõik tema lemmiktoiduks vajaminevad koostisosad (osta ka lilled, kui juba poes oled) ja veetke õhtu koos süüa tehes. Seejärel vii ta lühikesele jalutuskäigule ja palu ta kätt tema lemmikus kohas teie kodu lähedal.

Boonus: Sõnnide jaoks on puudutused väga olulised ehk jaga neid temaga nii söögitegemise ajal kui ka jalutades ning hoia ta kätt, kui teda endale naiseks palud.

KAKSIKUD

Kaksikud naudivad muusikat ja lühikesi reise, mistõttu äkki tasukski viia ta kuhugi reisile, et ta saaks kuulata oma lemmikut muusikut või bändi? See oleks ühtlasi ka ideaalne koht käe palumiseks.

Ettevaatust: Kaksikud ei pruugi suuta kohe otsustada, mistõttu ole valmis ka väikeseks kahtlushetkeks.

VÄHK

Vähid on väga emotsionaalsed ja sentimentaalsed inimesed ning nad naudivad väga veekoguäärseid kohti. Seetõttu ongi parim aeg ja koht tema naiseks palumiseks näiteks päikeseloojangu ajal rannas.

Boonus: palu ka kellelgi seda hetke filmida, et see jääks teiega igavesti.

LÕVI

Lõvid naudivad nii teatris käimist, ilusaid asju (mitte kalleid) ja ka lühikestel reisidel käimist. Seega, et kihlushetk oleks tema jaoks ideaalne, vali välja sõrmus, mis talle meeldida võiks ja vii ta mõnda romantilisse sihtkohta. Sinna õhtusse võiks mahtuda ka tema lemmik teatrietendus või hoopis film ning seejärel valigi selle tähtsa küsimuse küsimiseks mõni eriti romantiline koht.

NEITSI

Neitsidele ei meeldi tähelepanu keskpunktis olla, mistõttu ära kohe kindlasti seda teiste inimeste ees tee. Kõige parem oleks planeerida see nii, et olete kahekesi ja kuna Neitsidele meeldib looduses viibida, siis minge tema lemmikusse kohta ja tee seda just seal.

KAALUD

Kaalud on väga sotsiaalne tähemärk, mistõttu võiksid seda vabalt teha sõprade ja lähedaste juuresolekul. Aga ära tee seda kellegi teise pulmas — see oleks kohutav! Ka Kaaludele meeldib looduses olla, mistõttu võiksid ehk pikniku peo korraldada ja paluda ta kätt selle ajal.

SKORPION

Skorpionid hindavad ausust, mistõttu parim aeg oleks seda teha kohe, kui seda tunned. Ütle talle, et tahad kogu oma ülejäänud elu temaga koos veeta. Olgu, pisut võiksid ju seda hetke ikka planeerida, et see ei tunduks liiga spontaanne, aga lase sel siiski juhtuda loomulikult ja ole seda küsides aus.

AMBUR

Amburid armastavad vabadust ja reisimist, mistõttu pead talle eelnevalt tõestama, et ka sina oled tema jaoks piisavalt seiklushimuline ja abielu ei muuda seda osa teie elust mitte kuidagi. Kõige parem olekski tema kätt paluda mõnel seiklustega täidetud reisil, mida ta on kaua oodanud. Kui olete juba kohal, vali selleks mõni koht värskes õhus, sest Amburitele meeldib veeta aega õues.

KALJUKITS

Kaljukitsed on väga perekesksed inimesed, mistõttu võiksid ka ta kätt pere juuresolekul paluda (eeldades, et nad ikka tahavad, et te abielluks).

Boonus: Kaljukitsedele meeldivad ka traditsioonid, mistõttu lasku kindlasti ühele põlvele.

VEEVALAJA

Sa tõenäoliselt ei taha seda kuulda, aga Veevalajate puhul on kõige tõenäolisem, et nad ütlevad su abieluettepanekule “ei”. Nad on väga temperamentsed inimesed, kes põgenevad igasuguste emotsionaalsete murede eest ja eelistavad olla omaette. Samas, kui sa oled kindel, et ta ütleb “jah”, tee seda siis, kui oled aidanud tal millegi suurega hakkama saada ja tõestanud, et sinuga on ta elu lihtsam või täiuslikum.

KALAD

Kalad hindavad muusikat ja romantikat. Seega, planeeri õhtusöök küünlavalgel, pane taustaks mängima romantiline muusika ja palu ta kätt laulude saatel, mis talle midagi tähendavad.

Allikas: YourTango