Kui Facebooki koduleht 2004. aasta 4. veebruaril avati, siis ei olnud palju neid inimesi, kes oleksid ette näinud, kuidas Facebook nende käitumist ja elurütmi muudab. Peagi sai oluliseks see, et sinu sõbrad, töökaaslased ja perekond saavad jagada sinu rõõme, üllatusi ja õnnestumisi internetis.
Chanz usub, et ka meelelahutusäri tulevik liigub üha enam online’i suunas, koos senisest tähtsama sotsiaalse suhtlusega. Kes ei tahaks koos teistega kaasa elada oma jalgpalli lemmikmeeskonnale või rõõmustada kaasahaarava kasiinomängu suursaavutuse üle? Chanz pakub rahvusvahelisel tasemel online-meelelahutust, kuhu kuuluvad nii uusimad kasiinomängud kui ka lihtsasti kasutatav spordiennustus.

Chanz

Innovaatilised kasiinod käivad tehnoloogia arenguga kaasas – kes hiljaks jääb, see ilmselt magab.

Chanz on küll innovaatiline online-kasiino koos lihtsa ja selge spordiennustusega, kuid juhul kui mängijale uued lisavõimalused huvi ei paku, siis saab Chanz’i kasutada ka kui tavapärast online-kasiinot. Seega võib Chanz’i mängija valida kas jääda incognito ehk mängida privaatselt, nii et keegi temast ei tea, või mängida koos teistega, kaasates sõpru või lubades ennast sõbraks lisada, mis soodustab suhtlust.

Just nimelt sotsiaalse suhtluskeskkonna poolest on Chanz teistest online-kasiinodest ja spordiennustusportaalidest sammu võrra ees, kuna selleks on mitmed eeldused juba loodud. Lisaks paljudele erinevat tüüpi kasiinomängudele, pakub Chanz veel palju lisavõimalusi – näiteks sõprade lisamine, duellid, chat, lojaalsusprogramm, kõike eelnevat toetavat interaktiivset keskkonda ning ka mängude riskivaba proovimist.

Chanz’is on ainulaadne võimalus luua otse mängukeskkonnas oma isiklik klubi või kommuun, kasutades selleks sõprade lisamise funktsiooni. Tänu sellele on võimalik teiste Chanz’i mängijatega otse suhelda, mängude kohta arvamusi ja elamusi jagada ning teiste postitusi kommenteerida. Kui on soov mängimist põnevamaks muuta, siis saab teistele Chanz’i mängijatele esitada väljakutseid duellidele, mille võitjat premeeritakse Chanz’i auhindadega. Nii nagu öeldakse: “julge hundi rind on rasvane”.

Kõige eelneva juures (sealhulgas isegi mängimise ajal) saavad mängijad omavahel chat’is suhelda. Sarnaselt sotsiaalvõrgustikele saab ka Chanz’is kas ainult oma sõbra või mõne teise mängijaga suhelda või kirjutada oma seinale, kus seda näevad ainult sinu sõbrad – võõrad sinna ei pääse. Chanz’i lojaalsusprogrammi parim osa on see, et ükskõik mida sa Chanz’i lehel teed, teenib see sulle lojaalsuspunkte, millega saad auhindu või üllatusi iga kord kui lojaalsusmõõdik täitub. Chanz’i interaktiivses keskkonnas käivad pidevalt kampaaniad, mille jooksul saad näiteks otsida ja koguda kokku märke ja osaleda auhindade loosimistes. Igal ajal võib Chanz’i lehelt leida midagi endale sobivat – üllatusi ja auhindu jagatakse pidevalt.

Chanz

Kes soovib, saab Chanz’i kogemust ka riskivabalt proovida - kõiki mänge saab tasuta mängida ja chat töötab samamoodi nagu pärisraha-mängus. Samuti saab mängimise ajal oma seinale sõnumeid postitada ja sõpradega otse suhelda.

Kas oskad tulevikku näha? Ole teistest parem, ennustades võitjad õigesti ning viies auhind koju – sport, valimised või lauluvõistlus.

Kõikidel spordisõpradel on täna Chanz’is võimalik kaasa elada oma lemmikmeeskonna mängudele koos uusima spordiennustusega Chanzpool. Tegemist on totalisaator tüüpi spordiennustusega, kus piisab lemmikmeeskondade valimisest piletil ning sellega osaletakse valitud Chanzpool’is. Selleks, et oma võiduvõimalusi suurendada võib koostada mitmeid pileteid. Kõige parem asi on aga see, et juhul kui ka ühe või mitme mängu tulemus mööda läheb, siis ikkagi on veel võimalik Chanzpool’i kogu auhinnafond endale saada – oluline on see, et teised osalejad sinust rohkem eksivad. Mida rohkem osalejaid, seda suurem auhinnafond.

Chanz

Lähiajal ootab Chanzpool'i ees oluline muudatus, mis lubab mängijatel enda valitud sündmuste kohta ennustuspileteid koostada. See tähendab, et mängija saab ennustusse lisada oma lemmikmeeskonnad mõnes spordis, valitavate poliitikute nimed või näiteks lauluvõistlusel osalejad ning koostada isiklik Chanzpool. Selle jagamisel kas valitud sõprade või teiste Chanz mängijatega, suureneb osavõtjate arv ja niimoodi ka auhinnafond.

Tuntuimad ja kõige uuemad mängud ühe kliki kaugusel: Starburst, Gonzo’s Quest, Piggy Riches, Game of Thrones, Immortal Romance, Jurassic Park, Tomb Rider Lara Croft, South Park, Playboy, Scarface, Guns ‘n’ Roses, Robin Hood, The Rift, Jimi Hendrix ja paljud teised.

Kasiinomängude valik on Chanz’is väga mitmekülgne. Mängida saab parimate pakkujate NetEntertainment, Microgaming, Quickfire ja Thunderkick populaarseid ning tuntud mänge. Chanz’i tiim usub, et igaühele leidub meelepärane valik pakutavate toodete hulgast – leia ainult sinule sobiv mäng.

Chanz

Chanz’i koostööpartnerid on kõik globaalse haardega kasiinomängude pakkujad, kes on tuntud ja kelle mängud on paljudel turgudel sertifitseeritud. Kõik mängud on Chanz’i tiim väga hoolikalt valinud, kuna valida saab enam kui tuhande mängu vahel. Chanz usub, et kliendi mängukogemuse ja meelelahutuse kvaliteet on palju olulisem kui kvantiteet. Loomulikult lisab Chanz oma valikusse ka edaspidi uusi ja huvitavaid mänge. Kindlasti tasub oodata.

Online-keskkond ja sotsiaalne suhtlemine sobivad kõigile, olenemata vanusest või soost.

Chanz’i lähenemine on “lihtne ja lollikindel”, kuna Chanz usub, et mistahes toode või teenus peab olema nii lihtne, et ka vanavanemad oskaksid seda kasutada. Nii on see Chanz’i puhul seni õnnestunud.

Chanz’i on üles ehitanud valdkonna asjatundjad – pikaajaliste kogemuste ja teadmistega professionaalid.

Chanz’i tiimiliikmetel on tugev innovatsiooni loomise tahe, korralik infotehnoloogiline vundament ja erinevate hasartmängutoodete kogemus. Selle uue ja huvitava keskkonna on loonud seltskond, kes on viimase 15-aasta jooksul muu hulgas ka nullist üles ehitatud NordicBet’i. Seega teavad nad väga hästi kuidas asju tuleb teha ja mida peaks vältima.

Chanz ei ole sellised nagu teised – või siis ei ole teised veel saanud selliseks nagu Chanz.

Chanz’i põhieesmärk on see, et kõigil oleks lõbus ning Chanz usub, et kui klientidesse suhtuda veidi teistmoodi ja viia tõeline hasartmängukogemus otse kliendini, siis on see kokkuvõttes mõlemale poolele positiivne, ja see eristabki Chanz’i konkurentidest. Chanz soovib, et mängijad näeksid kuidas kasiino võib olla midagi enamat kui üksi omaette mängimine. Palju lõbusam on koos mängida ja võistelda!

Mängi mõistlikult – lõpeta mängimine kui enam lõbus ei ole.

Chanz’i suurim rõõm ja soov on tagada parim mängukogemus. Samas peab Chanz väga oluliseks seda, et mängijad oleksid teadlikud võimalikest sotsiaalsetest ja rahalistest ohtudest, mis võivad kaasneda hasartmängusõltuvusega. Chanz’is saab seadistada oma kontole piirangu ja määrata kui palju raha kindla aja jooksul on mängija nõus kulutama. Samuti on võimalik Chanz’i mängukontot ajutiselt või püsivalt sulgeda. Chanz usub, et nende portaalis mängimine on suurepärane meelelahutus, kuid igaüks peaks mängima mõistlikult.

Jaga
Kommentaarid