“Tegu on noorpaari pulmaga ja neil on täielik õigus määrata teema ja dress code. Selles ei ole mitte midagi egoistlikku.

On paare, kes abielluvad rannas ja seal võivad külalised nagu pruutpaargi natuke vabamalt riietuda. On paare, kes abielluvad küünis ja ka seal on vastavalt sellele dress code.

Egoistlikud on hoopis külalised, kes vinguvad ja keelduvad noorpaari erilisel päeval tegemast üht erandit ja riietuma vastavat teemale. Kas tõesti on nii raske ühel päeval tulla oma mugavustsoonist välja ning panna musta värvi teksapükste ja triiksärgi asemel midagi pidulikku selga? Mis sõbrad need sellised on, kes sellise asja pärast vinguvad?

See on umbes sama teema, kui keegi otsustab oma sünnipäeva puhul korraldada 70ndate stiilipeo — loogiline, et ka külaliste riided peavad vastama ajastule! Nõmedad pidurid on hoopis need, kes oma igapäevaste riietega sinna lähevad. Ärge tulge siis üldse!

Noorpaar maksab ju selle peo eest — söök/jook, ruumid, muusika, dekoratsioon jne. Ja külalistel on raske vastu tulla ning vastavalt kutsele riidesse panna…"

Lugeja, mis sina arvad, kas pulmades on mõistlik panna paika kindel dress code? Millised on sinu kogemused?