1. Hakkad kohe pulmi planeerima. Loomulikult on see põnev — pead ju sõbrannadelt nõu küsima, kust saab maailma parima tordi, samas eelarve peale mõtlema ja … Hetkega kasvab kõik ülepea. Võta asja rahulikult ja tuleta endale meelde, et kihlus on eelkõige ettevalmistus aastatepikkuseks abieluks, mitte pulmapeoks.

2. Teatad kõigepealt sõpradele. Vanemad eeldavad, et kui nende laps kihlub, on nad esimesed, kes sellest kuulevad. Austa neid ja anna suurepärasest uudisest kõigepealt emale-isale teada ning hakka alles siis sõpru läbi helistama.

3. Kribad kiiruga Facebooki, et oled kihlunud. Selleks et ennetada solvumist, jäta meelde kuldne järjekord: esmalt teavita enda perekonda, siis lähedasi sõpru, seejärel kogu ülejäänud maailma.

4. Postitad pildi oma sõrmusest sotsiaalmeediasse. Olgu see siis Facebook, Instagram, su blogi või mis iganes muu. Võid pidada seda armsaks ja nutikaks mooduseks kihlusest teada anda (või seda mõne kuu möödudes kõigile meelde tuletada), aga tegelikkuses mõjub see pigem eputamisena.

5. Vingud sõrmuse kallal. "Ma ju ütlesin, et mulle ei meeldi mitme kiviga sõrmused!" Noh, anna kallimale siis see tagasi ja las leiab naise, kes hindab kihlust mehe, mitte sõrmuse järgi.

6. Hõõrud seda sõbrannadele nina alla. Oled enda ringkonnas esimene, kes kihlus, ehkki tead, et sul on sõbrannasid, kes on seda oma meestelt juba pikalt oodanud. Jaga nendega lihtsalt head uudist, ära lõpeta uudist öeldes: "Aga ära muretse, küll sul ka lõpuks veab!"

Allikas: She finds