Abiellud põhjusel, et “on juba aeg”
Ära tee seda viga, et abiellud kas bioloogilise kella tiksumise või sugulaste pidevate küsimuste (“Noh, millal sa abiellud?”) pärast. Võta üks hetk aega ja mõtle, kas sa üldse armastad seda inimest. Kas sa abiellud sellepärast, et oleks nagu aeg või seetõttu, et sa päriselt tahad seda teha?

Loodad, et abielu muudab su partnerit
Abiellumine pole mingi viis teise inimese muutmiseks. Abiellutakse sel põhjusel, et teise inimesega terve elu koos olla, mitte sel põhjusel, et teist inimest muuta.

Kui su pere ja sõbrad on selle liidu vastu
Loomulikult on otsus abielluda ainult sinu otsus, aga kindlasti ei tasu ignoreerida seda, miks su vanemad või sõbrad on selle vastu. Üldjuhul ei soovi su lähedased sulle halba, vaid on midagi, mida nemad näevad, aga sina oma armumise pimeduses ei näe. Kuula oma lähedased vähemalt ära.

Abiellumine tundub loogilise sammuna
Te olete juba tükk aega koos elanud, nii et nüüd peaks abielluma, eks? Kui su mõte käib umbes nii, siis see on juba ohu märk: sa põhjendad otsust, et inimesega terve elu koos veeta, loogilisusega — abiellumine ei saa olla loogikast tulenev otsus. Nüüd on hoopis aeg küsida endalt ja teineteiselt see raske küsimus, kas te olete koos harjumusest või armastate te teineteist tõeliselt.

Sind erutab rohkem mõte pulmadest kui mõte abielus olemisest
Selles pole midagi halba, kui see tähtis päev, kui sina oled kõige kaunim naine maailmas, kes on ümbritsetud ja imetletud kõikide oma lähedaste ja sõprade poolt. See aga ei tohi olla peamine põhjus- Tuleta meelde, millele sa mõtlesid, kui andsid oma jah-sõna — kas tundsid end üliõnnelikuna, sest saad olla selle inimesega terve elu koos? Või käisid peast läbi kõik Pinteresti pulmanipid, mille oled ära märkinud juhuks, kui sul läheb õnneks?

Allikas: Her Campus