“Ma armastan oma perekonda väga, aga mu kallis nõbu otsustas pulmad pidada ja külalistele saata pika-pika reeglistiku,” rääkis segaduses kutsutu. “Lisaks sellele, et pean ostma lennupiletid ja broneerima majutuse, olen sunnitud maksma ka õhtusöögi eest. Selle hind on 40 dollarit ja lisandub veel kulu jookidele. Lisaks on kutsel kirjas, et kutsutud on vaid need, kelle nimi on mainitud. Niisiis ei tohi mu isa kallim ilmselt pulma tulla,” naeris sugulane, et peol, mis toimub tagaaias on nii karmid reeglid.


Kutsel on väga rangelt ka reglementeeritud, mis selga tuleb panna. Kostüümid olgu igapäevased, soovituslikult võiks mõni element olla tumesinine, valge või hõbedane. Punast, oranži ja kollast kanda ei lubata ning naised võivad küll kontsasid kanda, aga kuna pilti tehakse näost, siis pole sellel mõtet. Lisaks ei tohi külalised oma telefonide ja kaameratega ühtegi jäädvustust teha ning see otsus edasikaebamisele ei kuulu ega erandeid ei tehta.


Pulmakinke pruutpaar ei oota, kuna mõistavad, et lendamised-majutus-toit on juba üsna kallis. Siiski võiks neile teha annetuse pulmareisiks. Külalistele saadeti annetuste tegemiseks GoFundMe link ning need, kes internetipanka ei kasuta, saavad oma annetuse anna kohapeal ka sularahas või tšekiga.


Hea lugeja, kas sina vaevuksid nii nõudliku pruudi pulma kohale minema?