1. Lilled

Kas on tingimata vaja mingeid eriti spetsiaalseid bukette? Tegelikult on ju kõik lilled ilusad ja milleks murda lõputut pead, mitu haruldast valget orhideed mitmes reas kuhugi paigutama peaks. Vali midagi lihtsat ja ilusat ning ära rohkem selle küsimusega oma pead vaeva.

2. Tort

Tordi kõige olulisem väärtus on siiski maitse, mitte välimus. Kui lased teha tavalise tordi asemel tohutu kunstiteose, on seda ehk kahjugi lahti lõigata. Telli parem mõnus omamoodi tort oma maitse järgi, sest neid mitmekorruselisi tort-teoseid on kõik juba piisavalt näinud.

3. Kingad

Ei ole vaja üliuhkeid kingi, kui need su üliuhke kleidi alt nagunii välja ei paista. Osta tavalised klassikalised valged keskmise kontsaga kingad, mida saad pärast pulmi rahumeeli edasi kanda.

4. Taustamuusika

Tantsuks võiks muidugi olla mingi lahe bänd, aga inimeste kogunemise ajaks ei ole tingimata vaja elavat muusikat, keegi ei pööra nagunii sel ajal eriti tähelepanu sellele, kust see muusika tuleb. Nii et sinu enda muusikavalik iPodist on igati okei.

5. Laudade kaunistused

Tegelikult piisab taldrikutest ja klaasidest, päriselt ka. Igasugused nimesildid ja keerukad salvrätivoldikud jne ei muuda toitu kuidagi paremaks.

Head pulmaootust ja ära muretse üle!

Allikas: She Knows