Mõnikord on muidugi dresscode kutsel märgitud — siis on lihtne. Aga kui see puudub, tekib alati palju küsumusi a la kas kokteilikleit sobib, kui registreerimine on õhtusel ajal või kas lillemustreid võib talvel kanda. Toome teile ära kuus peamist punkti, mis võiks pulma minnes täita.

1. Arvesta alati toimumispaiga eripäradega

Sügav kaastunne, kui sul on uus imeline ja ideaalne pikk must kleit ja sa said just kutse aiapulma. Sa pead kindlasti poodi minema ning midagi suvist ja kerget ostma. Tuleb olla ka väga tähelepanelik, kui laulatus toimub kirikus. Sinna ei minda lühikese või paljaste õlgadega kleidiga. Kui õlad on katmata, päästab ka jakk või sall.

2. Vali hoolikalt kingi

Üldiselt sobib pulma pidulik kõrge kontsaga king. Aga kui pulmad toimuvad aias või rannas, siis on kõrge peenike konts naeruväärne ja ilmselt oled sa lõpuks nagunii paljajalu. Õues toimuvasse pulma sobivad pidulikumad baleriinad, platvormid või laia kontsaga sandaalid.

3. Ära kanna (üleni) valget

Nagu öeldud, siis seda teavad nagunii juba kõik. Aga mida ehk ei teata, on see, et valgel taustal mustrites või mustvalgetes kleitides pole midagi sobimatut. Vaata ainult, et muid või teist värvi oleks rohkem kui valget.

4. Ära kanna sama värvi, mis pruutneitsid

Oleks hea, kui saaksid välja uurida, mis värvi kleidid pruutneitsidel on, muidu lähed näiteks kaunis türkiissinises kleidis kohale ja pead terve õhtu seletama, et sa pole pruutneitsi, sul on lihtsalt sama värvi kleit.

5. Lase aastaajal enda kleidivalikut inspireerida

Soojal ajal sobivad heledamad ja erksamad värvid, külmal ajal tumedamad ja sügavamad. Mõned toonisoovitused: kevadel helesinine, mündiroheline, virsiku- või lavendlivärvi kleit, suvel särav kollane, roosa, korallivärvi või meresinine kleit, sügisel rohelise erinevates toonides, küpse kirsi värvi või metallik kleit, talvel must, tumesinine või tumepunane samet- või satiinkleit.

6. Hoidu liiga silmapaistvatest ehetest

Pane see tiaara nüüd sahtlisse tagasi! Üldse pole peaehted pulmas parim mõte. Ilusatest kõrvarõngastest ja/või kaelaehtest piisab täiesti.

Allikas: She Knows