Jäärad ei armasta raha mustadeks päevadeks kõrvale panna. Nende raha elab samasugust peadpööritavat elu kui nad isegi.

Sõnnid tunnevad raha hinda. Ent nad ei panusta eriti suhetesse ega soovi ka lähedasi materiaalselt toetada. Selle eest aga oskavad nad raha koguda.

Kaksikutele on parem üldse mitte raha kätte anda. Ei tasu eriti arvestada sellega, et nad tagasi maksavad.

Vähi märke peab lausa imetlema. Nad võivad aastaid korjata raha musti päevi oodates, millised ei tule iialgi kätte. Samas võivad nad materiaalsetes küsimustes olla lausa ettearvamatud.

Lõvide jaoks on igasugused vahendid perekondlikud. Huvitav seaduspärasus: mida rohkem Lõvid kulutavad, seda enam nad teenivad.

Neitsi käest tema rahalist seisu küsida on mõttetu aja raiskamine. Ent rahu — ta korjab raha sulle üllatuse tegemiseks. Oota kingitust, millest oled kaua unistanud.

Kaalud on finantsilistes küsimustes muretud. Nendel pole rahast kahju lähedastele jagamiseks. Nad unustavad sageli ka oma võlgnikud. Kui aga Kaalud varjavad osa sissetulekutest, siis on peres küpsenud kriis.

Skorpionid jaotavad raha alati isiklikuks ja ühiseks. Oma isikliku raha omamine on nende jaoks eluliselt vajalik.

Amburid langetavad meelsasti perekondliku eelarve koorma võõrastele õlgadele ja tunnevad end väga mugavalt neile määratud kulutuste limiidi raamides. Kui just ei ihka endale nii väga midagi muretseda.

Kaljukitsed on üheaegselt kõige suuremad ihnuskoid ning samal ajal kõige suuremad kulutajad, kuigi kulutavad raha ilma erilise fantaasiata.

Veevalajatel on unikaalne oskus omada nii palju raha, kui palju neil antud hetkel tarvis on. Säästud kulutavad nad oma hobidele või lähedastele. Mõlemad on neile ühtviisi meelepärased.

Kalad kipuvad teistest sagedamini raha peitma. Ning kahjuks unustavad teistest sagedamini, kuhu nad peitsid. Nad võivad olla uskumatult ahned, nii nagu ka uskumatult helded.