Jäär

Kuigi rannas pulma pidamine võib ilmastiku tõttu üsna riskantsena kõlada, on see Jäärale just sobilik. Igaks juhuks võiks olemas olla ka varuplaan, kuid Jäära seiklushimulisele iseloomule sobib kaunis merevaade suurepäraselt. Peale selle on Jäärad üsna optimistlikud, nii et hoolimata ilmast on nad kindlad, et pulmapäev saab olema imeline.

Sõnn

Sõnnidel on väga arenenud ilumeel. Samas on nad kahe jalaga tugevalt maa peal ja mõtlevad praktiliselt. Nad ei taha midagi liiga ekstravagantset või uhket, kuid koht võiks siiski olla ilus ja võluv. Moodne, kuid maalähedane taluhoone sobib Sõnnidele pulmakohaks ideaalselt.

Kaksikud

Kaksikutele meeldivad mäed — need kõnetavad neid lausa personaalselt. Veel parem oleks, kui kaksikud saaksid oma pulmakülalisi täiesti saladuses hoida ja neid alles pulmapäeval üllatada. Selle tähemärgi esindajad on väga ettearvamatud, väljendusrikkad ja alati valmis seikluseks. Ja mis võiks olla veel seiklusrikkam kui valida oma pulmapaigaks kõrgustesse ulatuv mäetipp!

Vähk

Sul on kõikide tähemärkide hulgas üks soojemaid iseloome. Personaalne ja intiimne pulmatseremoonia õdusas maakohas sobib Vähkidele kõige paremini. Lisaks soojusele on nad ka üsna sentimentaalsed, mistõttu tahavad pulmad pidada kodule üsna lähedal. Nii kodule kui ka südamele.

Lõvi

Glamuurne teatri- või ballisaal pole just kõigile sobilik ja seepärast sobibki see Lõvi tähemärgi esindajatele kõige paremini. Nad teavad alati, kuidas oma külaliste meelt lahutada, ja mis võiks olla parem kui pidada pulm meelelahutusasutuses. Lisaks õhkub Lõvidest teatavat kuninglikkust ja tihtipeale kalduvad nad dramaatilisuse poole, nii et teater on neile perfektne.

Neitsi

Maalähedane ja taimedega täidetud aed sobib Neitsile suurepäraselt. Õnneks on erinevaid botaanikaaedu ja loodusmaju igal pool, nii et koha leidmine ei tohiks probleeme tekitada. Neitsi on oma planeerimises väga punktuaalne ega taha midagi juhuse hooleks jätta. Siseruum, mis jätab mulje justkui oleksid külalised väljas, on Neitsi pulmapaigaks just see õige.

Kaalud

Teadagi pole kaalud just kõige suuremad otsustajad, nii et õige koha valimine on neile paras peavalu. Elegantne ballisaal või väike butiikhotell sobib Kaaludele väga hästi. Kuna Kaalud on ka väga loomingulised, siis on erinevad saalid justkui lõuendiks, mida nad oma äranägemise järgi kujundada saavad. Kindlasti leiavad Kaalud lahenduse, mis kõigile sobib ja kus kõik end mugavalt tunnevad. See on neile väga oluline.

Skorpion

Ka Skorpionite pulmapaigaks sobib balliruum, kuid väheke suurem ja uhkem. Mõõtmetelt suured ballisaalid on lummavad ja võluvad, täpselt nagu Skorpion isegi. Seda, miks see nii on, polegi nii kerge kirjeldada. Selles on teatav müstilisus. Kuigi Skorpioni iseloom viitab tumedamale ruumile, ihkavad nad oma pulmakohaks paika, mis särab päikesevalguses ja mõjub optimistlikult.

Ambur

Ambur on uudishimulik ja lõbus tähemärk, kelle pulmapaik võiks seda peegeldada. Neile sobib näiteks viimase peal kujundusega palkmaja, mille laes ripuvad kanuud. Veel enam — sinna võiks ka ainult kanuuga pääseda. Amburitelt ei ootaks midagi vähemat!

Kaljukits

Ilmselt tead seda juba enda kohta, aga Kaljukitsed on intelligentsed, ambitsioonikad ja (natuke) jäärapäised. Kui sa mingi koha valid, siis lähed selle variandiga lõpuni välja, maksku mis maksab! Kaljukitse pulmapaigaks sobiks pika ajalooga muuseum, mis tähtsaks päevaks ümber kujundatakse.

Veevalaja

Veevalajal on tähemärkide hulgas kõige laiahaardelisem maitse, mis sõltub täielikult nende tujust. See pole tingimata halb omadus, see hoiab ka külalistes meeldivat pinget. Suur moodne tehasehoone, mis pulmakohaks vajalike aksessuaaridega sobivaks kujundatakse, sobib Veevalajale suurepäraselt. See on põnev, eriline ja provokatiivne nagu sa isegi!

Kalad

Olgu see järve või ookeani ääres, olgu see metsas või sinu enda tagaaias — Kaladele sobib veeta nende tähtsaim päev värskes õhus. Kalad on loodusega väga lähedases ühenduses ning oskavad ilu näha kõiges, mitte vaid kullas ja karras. Igatahes on vabas õhus peetud pulm Kaladele ideaalne ja seal tunnevad nad end tõeliselt õnnelikult.

Allikas: theknot.com