Üks värske abielunaine suutis aga järjekordselt ületada kõik segaste pruutide rekordid ning teha pulmakülalisele kõne, mida too ilmselt elu lõpuni mäletama jääb. Naine kirjutas foorumisse ise:

"Sain just kõne oma sõbralt (nüüdseks endiselt sõbralt), kelle pulmas ma paar nädalat tagasi käisin. Tal oli väga ilus pulmapidu paljude külalistega, veini voolas ja ilutulestik paukus, kui tema ja ta värske abikaasa jahi peal pulmareisile purjetasid. Nüüd ta helistas pulmakülalistele, et neid tänada, nunnu, eks?!

Siiski mitte.

Mulle ütles ta, et tema maksis minu ja minu abikaasa osalemise eest pulmas väga palju rohkem kui see närune kink väärt oli, mis neile viisime. Selgitasin, et kinkisime 200 dollarit ja 75dollarilise disainerküünla. Mõtlesin, et äkki keegi varastas meie rahakaardi ära, aga tema väitis, et sellest ei piisanud! Ta luges meile ette, et peokoha üür oli 250 dollarit inimese kohta, nii et me võlgneme talle veel 300 dollarit!!!

Algul mõtlesin, et ta teeb lihtalt lolli nalja, aga ta oli surmtõsine! Ta ei pidanud küünalt mingiks kingituseks, sest "sellega ei saa ju midagi teha" ja see ei olnud "see suur, mida ta tahtis". Suurem küünal oleks maksnud 150.

Ma lasin tal viis minutit enda kallal näägutada, sest olin lihtsalt sõnatu.

200 dollarit on päris suur summa ja see pagana küünal oli väga kallis! Ta tahtis seda, kuigi suuremat, aga ma ei saanud seda endale lubada, nii et kinkisin väiksema ja arvasin, et tal on väga hea meel."