Paar sai tuttavaks tänu Meelise sõbrale, kes soovitas talle üht suhtlusportaali, kust võiks endale leida tüdruku just Filipiinidelt. Sõber teadis omast kogemusest, et Filipiinide tüdrukud on kõige armastavamad ja hoolitsevamad, keda erivajadusega mees üldse leida võib.

Meelis kirjutas Mariloule kohe tutvuse alguses avameelselt enda erivajadusest, kuid Marit see ei kohutanud, sest tema nägi puude taga tarka ja andekat meest. Noored suhtlesid internetis peaaegu aasta aega, enne kui nad kohtusid, nimelt Marilou sõitis Eestisse — juhuslikult täpselt Meelise sünnipäeval. Juba lennujaamas, kui tumedasilmne sünnipäevakink naeratades Meelise juurde astus, teadis mees, et sisetunne polnud teda alt vedanud. Nädalapäevad hiljem vastas Mari tema abieluettepanekule jaatavalt.

Noored abiellusid 29. aprillil Raplas:

Paari pulmapäeva jäädakse mäletama: nimelt pole Raplas varem nähtud sellist peigmeest, kes kirjutab abielutunnistusele allkirja kirjutusvahendit varvaste vahel hoides, lisaks räägivad sealsed elanikud, et Raplas pole kunagi varem nähtud ka niivõrd ilusat pruuti ja nii õnnelikku peigmeest.

Fotod: Aare Hindremäe

Soovime ka Naisteka poolt noorpaarile palju-palju õnne!

Meelis Luksi ehk Mella töödega saad tutvuda tema kodulehel.