Muidugi on see teie pulm ja te peate saama ise otsustada, keda te tahate kutsuda ja keda mitte. Kui külaliste seas võib olla keegi, kes emma-kumma peaosalise tuju rikkuda võiks, ehk ei maksa siis teda kutsuda. Kogu pulmakülaliste nimekirja koostamine on ju niikuinii üks suur kompromisside mäng, alates vanatädist Räimekülast kuni tööalaselt vajalike tuttavateni.

Kui su tulevane mees aga visalt nõuab ka “vana pruudi” pulma laskmist, siis võiksid mõelda, milleks temal seda vaja on. Võibolla tahab ta demonstreerida oma leitud õnne ja edaspidist seotust - siis ole õnnelik selle üle. Võibolla on nad jäänud peale lahkuminekut headeks sõpradeks ja see naine kuulub sõbrana tema ellu ka edaspidi – siis pead õppima sellega lihtsalt leppima.

Mõtle ka selle peale, miks see naine ikkagi tahab tulla teie pulma? Vaevalt selleks, et tunda siirast ja südamest tulevat rõõmu teie pärast. Pigem saab tema tuju rikutud. Aga. Mõnikord on vaja asjadele mõtteis punkt panna. Lõpetada. Teie pulmade nägemine võib talle selgeks teha, et nüüd on tõesti nende suhtel lõpp, ja ta ei hakka edaspidi teie elu segama, vaid saab ka oma eluga edasi minna.