Käi kosmeetikus, kuid mitte hiljem kui 10 päeva enne pulmi. Nädala jooksul pärast näopuhastust võivad su näole tekkida täpikesed ja punetus, 10 päeva jooksul on need aga kindlasti kadunud ja saad oma tähtsat päeva nautida ilma ebameeldivate täppide või muude ebakorrektsuste pärast muretsemata.

Ära kasuta tugevat palsamit pulmapäeval või isegi päev enne pulmi. See võib jätta su juuksed liiga libedaks, mis raskendab soengu tegemist. Selle asemel lase juuksuril nädal enne pulmi teha põhjalik juukseravi ning seejärel kasuta oma tavalisi juuksehooldusvahendeid.

Päevita vähemalt kaks päeva enne pulmi. Siis on aega punetusel hajuda ning ebaühtlast sprei- või pudelipäevitust korrigeerida.

Ära katseta soengutega, mis kategooriliselt sinu tavapärasest stiilist erinevad. Broneeri proovisoengute tegemise aeg juuksuri juurde vähemalt kuus nädalat varem, et saaksid fotosid teha ja soenguid rahulikult enne otsuse langetamist võrrelda.

Kasuta pulmapäeval kvaliteetset meigi aluskreemi, et näeksid terve päeva lummav välja.

Ära kasuta õlil baseeruvat jumestuskreemi, kui su nahk just erakordselt kuiv pole. Matt võ mineraalidega jumestuskreem ei pane su nahka ebameeldivalt läikima.

Kasuta silmatilku ja ära unusta neid kaasas kanda, et silmad värskena püsiksid.

Ära unusta kauapüsivat huulepulka või –läiget, et huuled oleksid terve päev perfektselt kaunid.

Vali veekindel ripsmetušš, et saaksid ilma meigi laiali minemise pärast muretsemata õnnepisaraid valada.

Ära jäta maniküüri viimasele minutile. Kiirustades võid kogemata küünelaki maha tõmmata, seega oleks parim lahendus teha maniküür ära päev varem.

Allikas: TheSun