Ilusa väljanägemise näpunäited

1. Teie tervis Hea väljanägemise lahutamatu osa on hea enesetunne. Kuus kuud enne suurpäeva hakake hoolitsema oma naha eest ning alustage tervisliku toitumise ja trenniga. Paar nädalat enne pulmi lõõgastuge. Laske teha endale terviseprotseduure. Käige massaazhis, kosmeetiku juures, pediküüris. Väheke poputamist toob naeratuse teie näole.

2. Teie juuksed Mis juustesse puutub, siis peaksid pruudid laskma teha proovisoengu ning katsetama ka loori ja juukseehteid. Ja unustage lillekimbud juustes, need võivad heita fotol teie näole varju. Peigmees peaks käima juuksuris vähemalt nädal enne pulmi (päev enne lõigatud juuksed võivad paista liiga lühikesed).

3. Teie hambad Teile ei tule vist meelde tuletada, et peate fotol naeratama. Aga kui te tahate tõeliselt valget naeratust, investeerige valgendavasse hambapastasse ja hambanööri. Võiksite käia ka hambaarstil, et lasta hambaid valgendada või küsida nõu, kuidas apteegis müügil olevaid valgendamisvahendeid kasutada.

4. Teie jumestus Kui te ei kasuta tavaliselt kuigi palju jumestust, ärge kuhjake seda näole ka pulmapäeval. Aga pange natuke värvi näkku, sest jumestuse puudumisel näeb teie nägu fotol lubivalge välja. Võiksite lasta nii endale kui pruutneitsitele jumestuse teha professionaalsel kosmeetikul.

5. Jumestuskreem Vältige liiga tumedat jumestuskreemi – see teeb teie näost maski. Hajutage jumestuskreemi korralikult: lõua alla, kõrvade taha ja kaelale (eriti kui te kannate ülespandud soengut).

6. Puuder Kõik peaks olema matt. Matt puuder püsib peal kauem ja näeb fotodel parem välja. Lisage natuke kulla- või meevärvi puudrit, et vältida näo läikimist (pidage meeles, et puuderdada tuleb ka kaela ja rinda).

7. Ripsmetušš Ärge ripsmetuššiga üle pingutage. Liiga palju tušši näitab silmi väiksemana ning heidab silmade alla ja põskedele varje. Kasutage veekindlat tušši – muidu võivad rõõmupisarad mustade jugadena mööda põski alla joosta.

8. Huulepulk Vältimaks laialiminekut, joonistage pliiatsiga kontuurid ning katke alles seejärel huuled pulgaga. Kui te tahate lasta teha mustvalged fotod, siis valige paari tooni võrra heledam huulepulk, kuna tumedad toonid võivad must-valgel pildil mustana paista.

Fototrikid

9. Poos Hoidke lõug püsti, et silmade alla ei tuleks musti rõngaid. Et suur nina näeks välja väiksem, tõstke oma nägu veidi. Unustage poseerimine, kui fotograaf üritab teha ekspromtvõtteid. Nende piltide ilu seisneb hetkeemotsioonides.

10. Kehahoid Kuigi te peaksite alati seisma uhkelt ja sirgelt, aitavad need trikid teil kaamera ees saledam välja näha. Te jätate pikema mulje, kui lükkate ühe jala ette või asetate selle üle teise. Ühe puusa ettepoole lükkamine aitab võtta visuaalselt maha paar kilo. Peenema vöökoha saavutamiseks asetage käed puusadele, pöidlad allapoole suunatud.

11. Näoilme Kuigi see võib kõlada naljakana, aga te võiksite harjutada peegli ees enne pulmi erinevaid näoilmeid ja naeratusi. Pulmapäeval pidage meeles, et te vahetaksite näoilmet sageli, et mitte poseeritud ja kanget muljet jätta. Ja ärge fotode tegemise ajal lobisege. Liikuvad huuled võivad filmil naljakana välja kukkuda