Kui sa alles otsid seda õiget:

1. Kui sulle tehakse abieluettepanek, siis võta see vastu!

Sest äkki rohkem keegi ei palugi… Ära iial abiellu sellel põhjusel, et äkki see on ainuke mees, kes sind tahab. Ära üldse abiellu mitte mingil muul põhjusel kui armastuse pärast.

2. Abiellu mehega, kes armastab sind rohkem kui sina teda

Naised ei väsi seda korrutamast. Aga vaata, kes need naised on — ilmselt need, kelle mehed neid petsid ja nüüd nad on teinud järelduse, et oleks pidanud valima ikka selle mehe, kes teda jumaldas, aga kellest ta ise suuremat ei hoolinud, siis poleks mees petnud. Aga siis oleks ju olemata jäänud ka kogu see kirg, kõik need õnnelikud ajad — ära loobu õnnest lihtsalt turvalisuse kaalutlustel. See pole elu, vaid vegeteerimine.

3. Abiellu oma vastandiga

Kui me abiellume, siis me loodame, et see kestab eluaeg, aga garanteerida ei saa me seda mingi nipiga. Ei ole nii, et võta vastand, siis saad õnnelikuks. Paljudele vastandid üldse ei sobi: kui näiteks oled introvert ja tahadki rahulikult ja vaikselt elada, siis sind pidevalt emotsioonide laviiniga ründav kaaslane on väga väsitav. Siin ei ole reegleid, igaüks peab leidma just kellegi endale sobiva.

Kui kihlasõrmus juba sõrmes ja abiellumine ukse ees:

1. Ärge minge vihasena magama

Tundub küll hea nõu ja seda ütlevad sulle paljud, et leppige alati enne ära, kui magama lähete. Tegelikult pole selline sundleppimine sugugi parim mõte — nii võivad mõnedki probleemid jääda lahkamata ja nii jäävad need sind närima. Pigem minge ja magage end välja, et hommikul värske peaga ehk probleemi teist külge näha ja see lahendada, ilma et kummalegi okas hinge jääks.

2. Ärge te lapsi küll saage

Kui sa hakkad abielluma, tulevad paljud vanemad naised sulle rääkima, et ärge lapsi saage, sest see rikub teie omavahelised suhted ära ja te ei seksi enam mitte kunagi. Ära jumala eest kuula sellist nõu, iga abielu ja kõik, mis selles on, on erinev ja see, et mingi tädi enam peale laste saamist oma mehega ei seksinud, ei ütle sinu tuleviku kohta küll absoluutselt mitte midagi.

3. Kui suhe hakkab kiiva kiskuma, siis saage laps

Mitte kunagi ära kasuta last vahendina. See, et kellegi abielu lapse saamine päästis, ei tähenda, et see oleks teie puhul õige otsus. Kui suhe kisub kiiva, tuleb tegeleda suhtega, mitte tuua sõtta veel kolmas osapool. Ainuke põhjus lapse saamiseks tohib olla armastus, mis on nii suur, et seda jagub veel kolmandale (ja neljandale ja viiendale) inimesele.

Allikas: She Knows