1. Naine õpib, et ta ei vaja meest, et olla täiuslik

Enne, kui saab täisväärtuslikke suhteid luua, peab naine õppima, et ta on ka üksinda täiesti piisav ja täielik. Paljudele õpetab seda alles lahutus.

2. Naine teab, mis ta pagasis on

Lahutus ise ei ole pagas. Aga kõik, mis abielus juhtus ja mis olid need vead, mis viisid lahutuseni — see on pagas, mis õpetab edaspidi samu vigu vältima.

3. Naine teab ohu märke

Võib-olla abielu ajal see naine ignoreeris neid ohu märke, mida ta nägi, sest ta ei tahtnud neid näha. Aga kui need lõpuks suhte lagunemiseni viisid, siis edaspidi naine teab, et ei tohi teha nägu, nagu ohu märke ei eksisteeriks.

4. Naine on palju kannatlikum

Ohu märgid on üks asi. Aga hoopis teine asi on partneri halvad või tüütud harjumused — kui naine on juba abielus olnud, siis ta teab, et prill-laua üles jätmine pole maailma lõpp ja mõne asja võib lihtsalt välja kannatada.

5. Naine pingutab, et suhe oleks ideaalilähedane

Kogu seda lahutusejama ei elanud ta üle selle nimel, et edaspidi keskpärasusega leppida.

6. Naine väärtustab end rohkem

Lahutatud naisi pole vaja haletseda. Nad teavad oma väärtusi ja tahavad, et ka nende partner teaks oma väärtusi. Alles siis saab tekkida tõeliselt väärtuslik suhe.

7. Naisel pole enam mehe välimuse suhtes kinnisideesid

Mees ei pea olema pikk, tumeda peaga ja sportlik. Ta peab olema aus ja heasüdamlik.

8. Naine on valmis riske võtma

Armastuse otsimine on hirmutav, eriti pärast lahutust. Aga see pole pooltki nii hull kui olla halvas abielus. Naine, kes on lahutanud, saab aru, et riskimine selle nimel, et leida enda kõrvale see ainus ja õige, õigustab ennast.

9. Sellele naisele meeldivad head mehed ja teab, kuidas neid leida

Lahutus ei riku naist teiste meeste jaoks ära. See naine oskab nüüd häid mehi paremini hinnata kui kunagi varem.

Allikas: She Knows