Populaarsemad pulmapeo kohad broneeritakse tihtilugu juba aasta enne peo toimumist. Just sellepärast võiks peokohta valima hakata pulma planeerimise kõige esimeses etapis ja teha ettemakse kohe, kui südamelähedane koht leitud. Veel hetk enne tasuks aga välja selgitada oma pulma stiil, et ka valitud koht seda kenasti toetaks ja kogu pulm saaks olla pruutpaari nägu sobiv ja stiilne tervik.

Metsapulm

Pulma läbiva stiili leidmiseks võiks paar vaadata sügavale enda sisse. Kes me oleme, mis meile meeldib, milliseid kohti armastame külastada – need võiksid olla esimesed küsimused, mis vastuseid vajavad. Kui teile meeldib käia metsas matkamas, siis miks mitte veeta see tähtis päev mõnes armsas metsamajakeses ja tutvustada metsavõlusid ka oma külalistele. Sealjuures võiks pulmariietus olla pigem haldjalik ja lihtne, peolauale sobiksid metsaannid ning metsateema võiks olla läbiv juba alates pulmakutsetest.

Merepulm

Kui armastate mõlemad merd, kutsuge külalised nende arvust sõltuvalt suuremale või väiksemale laevale või hoopis jahisõidule. Rahuliku suveilmaga annab merel korraldada nii unustamatu tseremoonia kui ka terve pidu. Tormisema mere, tuule ja vihmaga võib randuda mõnda romantilisse mereäärsesse jahisadamasse, restorani või kaptenimajakesse, mille akendest vahuseid laineid nautida.

Mõisapulm

Eestlaste seas on väga populaarsed pulmapeo kohad mõisad, villad ja lossid, mis kannavad endas edasi kõike vana ja väärikat, eeldades sealjuures peenemat pidu ja stiili nii rõivastes, toidu- ja muusikavalikus kui ka muus. Kaunid lossi- ja mõisapargid on ühtlasi ideaalne pinnas romantilisele pulmatseremooniale.

Talupulm

Kellele tundub südamelähedasem lihtne talupulm, on sellekski mitmeid valikuid. Taluturism kasvab Eestis hoogsalt ning armsaid ja erilisi talusid, mida pulmapeoks välja renditakse, on nii pealinna lähedal, saartel kui ka lõuna poole sõites palju. Või on teil või teie vanavanematel endal kena taluhoov, kus pidu pidada? Samuti koguvad põhjendatult populaarsust pulmad peokohaks sätitud küünides ja tallides, kus annab rakendada ka vastavat põnevat stiili pea igas detailis ja ettevõtmises.

Linnapulm

Järjest enam kasvab linnapulmade arv nii restoranides kui ka hotellide peosaalides. Linnapulma eelis on külaliste lihtsam majutamine ja transport – eriti veel, kui saabuvad külalised ka välismaalt. Samuti eelistab nii mõnigi pruutpaar pilvelõhkujatest avanevat linnavaadet loodusele kogu selle eheduses ja terviklikkuses – alustades nii mõnestki kutsumata külalisest, nagu herilastest või sääskedest. Lisaks suudab restorani ja hotelli meeskond pakkuda enamasti esmaklassilist teenindust, mis teeb valiku tegemise eriti lihtsaks. Linnadest leiab ka ürituste pidamiseks mugandatud stiilipuhtaid vanu tehasehooneid. Paarid, kes otsivad oma pulmapäevaks midagi erilist, on siinkohal kindlasti sihtrühmaks.

Pulm kodus või välismaal

Nii mõnedki pruutpaarid otsustavad oma pulmad pidada kodumaast kaugemal – seal, kus paistab alati päike ja tervitab eksootika. Pulmakülaliste arv võib sealjuures küll tavapärasest väiksem jääda, ent kuidagi vale pole ka see, kui pidada pulmad kahekesi ja ainult iseendale – tegemist on ju ikkagi teie päevaga! Erinevate sihtkohtadega pulmapakette pakuvad mitmed reisibürood, ent enam ammu pole harv seegi, kui pruutpaar iseseisvalt näiteks Las Vegasesse lendab ja end Elvisel või mõnel teisel tuntud tegelasel paari panna laseb, ühendades imelihtsalt nii tseremoonia, peo kui ka seiklusrohke pulmareisi. Teisalt on ka neid, kes peavad pulmad oma kodus või koduõues – olgu koduke kui lihtne tahes ja asugu see siis linnas või maal. Peamine, et süda oleks pulmapeol rahul ja õiges kohas.