1. Seks

Muidugi on lihtne rääkida, et mehed on lihtsalt kogu aeg kiimas, aga tegelikult — võid nüüd imestada — on sellest ka meile olulisem intiimsusevajadus.

2. Tunnete näitamine

Me armastame teid. Me armastame teiega abielus olemist. Me armastame isaks olemist. Me väljendame oma armastust ja me tahame, et ka teie seda väljendaksite. Väike kallistus või suudlus möödaminnes või mõni väike üllatus, millel polegi otsest põhjust — kõiki neid väikeseid asju, mida armastate teie, armastame ka meie.

3. Ruumi andmine

Kui me tahame vahel teises toas telekat vaadata, siis võib see olla lihtsalt sellepärast, et me tahame teist saadet vaadata kui teie. Või sellepärast, et meile meeldib mõnda asja vaadates rahulikult üksi kaasa mõelda. Me tahame lihtsalt natuke ruumi, mitte ei väldi teid.

4. Vannitoa lihtsad rõõmud

Meil oleks tõesti väga hea meel, kui te ei jätaks oma juuksepuntraid vanni äravoolu hõljuma. Meile ei meeldi ka, kui te kaeblete, et pärast meie seal käiku tualett haiseb või et me oleme seal liiga kaua. Paha ei teeks ka see, kui te loovutaksite meile väikese nurgakese vannitoa kapist.

5. Suuseks

Te ju teate seda tegelikult juba… okei-okei, liigume edasi.

6. Väike drink

Muidugi ei pea me iga õhtu õllepudelit lahti korkima, aga vahel on pärast pikka ja väsitavat tööpäeva kõige mõnusam asi tulla koju, avada üks pudel ja lõõgastuda. Ja meile meeldib, kui te meiega ühinete.

7. Sõpradega väljas

Paar drinki sõpradega pubis hoiavad meid mõistuse juures. Meile tõesti meeldib oma sõpradega aega veeta. Ja see ei tähenda, et teie peate lastega kodus olema — meil võiks sel õhtul olla lapsehoidja ja teie ju tahate ka oma sõbrannadega jutustada. Vahel võib-olla võiks oma kampadega linna peal trehvatagi.

8. Kuum naine

Ärge nüüd kohe hakake meid pealiskaudsuses süüdistama. Meile meeldivad meie kallid naised ka vanades dressipükstes ja meie enda vanas T-särgis — vahel võib-olla nii veel eriti! Te teate ise, kuidas seksikad olla ja see ei sõltu riietest ega kehakaalust, teate ju? Nii et ärge väsige meid tulistel sütel hoidmast.

9. Hobid

Kui teie abikaasa hobi teid just pankrotti ei vii, siis lubage tal sellega tegeleda. On hea, kui inimesel on hobi, olgu see siis golf, kalapüük või kasvõi tagaaias grillimine. Kui te meid meie hobidega veel julgustate ka, armastame teid veelgi rohkem.

10. Seks

Kas see sai juba mainitud? Noh, jah, ilma selleta... on meil väga raske.

Allikas: Redbook