Linda:
Tean oma tutvusringkonnast:

Neiu käis pulmapeol, kaks päeva ning ööbimisega mõisas jm täismäng, kinkis pruutpaarile 10€ ja ei olnud aasta 1992 vaid 2016;

Käisin pulmas, kus sissepääs oli vabalt valitud loteriipilet, kingitus ümbrikusse ja kõik tegevus peol oli raha küsimine/ mingi mõttetu jama (poest ostetud, polnud isegi vaeva näinud siltide kleepimise vms tegevustega) müümine. Sai külalistel rahad otsa, lõpetati trall, minge nüüd koju. Nooremad läksid klubisse, kell 22.30, kaartidega maksma. Järgmisel hommikul, a la 10, teatas pruutpaar palju nad teenisid.
Kujutasin ette, kuidas nad öö läbi pileteid kraapisid, korrutasid ning liitsid.

Raha:
Olen paaril sellisel “raha maiguga” säästu pulmas käinud, kus noorpaar on kiidelnud, et jäid rahaliselt ”kõvasti plussi“ — see on vastik ja odav, lõpetasime suhtlemise ära…

Hmm:
Olen paaris pulmas käinud, kus nn enne lauda istumist ja teisel juhul vahepausi ajal käis noorpaar nn end kohendamas ja lugesid ümbrikutes oleva raha üle. Selle järgi siis jätkati pidu, st kas telliti head paremat juurde või mitte. Olgu kui hea sõber tahes, kui nii pulmi pidada, et kasumisse jääks, siis pliis, palun ärge seda raha lugemist mitte kellegile öelge. Need pulmad olid ligi 10 a tagasi, aga siiani s…. maitse suus sellisest mõttekäigust.

Kolmanda pulma paarike aga tunnistas aastake pärast pulmi, et nad maksavad veel tükk aega enda pidu kinni. Aga on siis vaja neid pulmi teha, kui loodetakse nn tasa saada või kasumisse jääda?

Ma olen aastaid tagasi sellist pulmakutset ka näinud, millel oli soovina märgitud :"Kingitus palun mahutada ümbrikusse. Noorpaar rõõmustab kingituse üle alates 100 eurost." Ma ise oleks jätnud sinna minemata. Aga see polnud õnneks minule saadetud kutse. Kutse saaja mõtles, et kas see on inimese kohta või koos kaaslasega. :)