Hiiglaslik teemant: kas kihlusite iseenda jaoks või selleks, et teistele oma suhte kindlust demonstreerida? Keui sõrmusel ilutsev teemant võtab selliseid mõõtmeid, et daam ei saa isegi kinnast kätte panna, siis tuleks ehk enne altari ette jalutamist veenduda, et teie õnnelik suhe pelgalt fassaad ei ole.

Ajatu klassika: kui naise sõrme kaunistab klassikaline teemantiga kihlasõrmus, mis uljalt kuid pingutamata pilke püüab, on need kaks armunut õigel teel. Neil on kindel suhe, nad väärtustavad teineteist ja oskavad ka traditsioone hinnata.

PALJU ÕNNE! President Ilves kihlus oma lätlannast kallima Ieva Kupcega

Ise meisterdatud ehe: mees, kes oma kallimale ehte ise disainib või lausa valmis meisterdab, on tänapäeval tõeline haruldus. Sel puhul jagunevad nad kahte gruppi — ühed on tõelised härrad, kes oma naist armastavad ja teised natuke liiga armunud hullud, kes end kallima eest ka trammi ette visata võiksid. Tegemist on kas tõeliselt tugeva suhte või natuke maniakaalseks muutuva “armastusega”.

Tagasihoidlik armastusavaldus: midagi armsalt tagasihoidlikku, ent siirast ja südamelähedast — see on see, mida iga naine enda sõrme igatseb. Kui sinu sõrmes just selline sõrmus ongi, siis tea, et teie suhe on kaljukindel ning seda ei purusta miski.