Mansetinööpide kandmiseks peab olema õige pintsak ehk pintsaku varrukas peab olema piisavalt pikk, et särk paistaks sõrmelaiuselt välja. Avanema peaks ka pintsaku varruka kõige alumine nööp, mis jäetakse lahti, et mansetinööp paistaks välja. Loomulikult on eelduseks ka vastav triiksärk.
Mansetinööbid on tänaseks päevaks saanud üsnagi igapäevaseks nii ametnike, ärimeeste, kontoritöötajate seas ja on kindlasti asendamatu aksessuaar pidulikel üritustel.

Mansetinööpide disainid võivad olla väga erinevad: lihtsad ja siledapinnalised, erineva struktuuriga, vääriskividega, emailiga kaetud jne. Samuti võib olla ka mansetinööbi materjal väga erinev: vastupidav teras, kaunis hõbe või väärikas kuld. Tähelepanuta ei saa jätta ka erinevat kuju: ümar, ovaalne, ruudu või ristkülikukujuline. Neis igaühes on peidus oma võlu.

Populaarseimad mudelid Goldtime kauplustes on sileda pinnaga ja pigem kandilisemad mudelid, kuhu saab ka graveerida lisades stiilsele aksessuaarile veelgi personaalsust. Heaks tavaks on kokku sobitada mansetinööbid ja lipsunõel, aga ka sobiv käekell.

Mansetinööbid pulmariietuse juures on justkui kohustuslik — see võib olla ka ideaalne kingiidee tulevaselt pruudilt oma abikaasale. Pulmavärvides, graveeritud monogrammi või pulmapäevaga tähistatud mansetinööp lisab veelgi erilisust sellele kaunile päevale ja jääb alatiseks meenutama imelist tähtsündmust.

Tasub ka mõelda, et mansetinööp sobib stiililt kokku ka pruudi või kaaslanna ehetega- sest just koos moodustab paar perfektse välimuse. Tihtipeale väikesed detailid moodustavad ideaalse koosluse. Tähelepanuta ei tasu jätta ka lipsu, kaelasalli või taskukaunistuse ning teiste aksessuaaride stiili ja värvigammat.

Alati tasub nõu küsida ka müügikonsultantide käest, kes kindlasti saavad Teie valikute tegemisel rõõmsasti abiks olla.

Edukaid ja tarku valikud Teile soovides
Aveli Kippari, Goldtime juveelikaupluste ostujuht

Jaga
Kommentaarid