Mees kirjutab, et selline avaldus tegi talle haiget, sest alates sellest ajast, kui ta oma naise kätt palus, on ta teda ette kujutanud oma perekonnanimega.

Ka nende väike tütar kannab mehe perekonnanime ja selle otsusega naisel probleeme polnud.

“Minu kallis naine tunneb, et minu perekonnanimi ei sobiks ikka üldse kokku tema eesnimega ja nüüd on ta kahtlema hakanud. See teeb mind jube kurvaks.”

Mees on alati uskunud traditsioonidesse ja mõelnud, et üks tähtis osa abiellumisel on siiski see, et naine võtab endale mehe perekonnanime. Ta ei oska teistmoodi ettegi kujutada.

Tema kirjale Mumsnetis vastasid mitmed kasutajad, kes ei saanud aru, mis on mehe probleem. Mitu tükki ütlesid, et mees ei tohiks üldse eeldada, et naine võtab abielludes tema perekonnanime. Osad pakkusid ka välja, et mees võiks endale võtta hoopis naise perekonnanime.

Mehe arvates ei kõla naise eesnimi ja tema perekonnanimi kokku panduna üldse veidralt, ta usub, et see hoopis ühendaks neid kõiki perekonnana, sest siis on kõigil kolmel sama nimi, kuid see arvamus on Mumsneti kommenteerijate meelest hoopis väga iganenud.