Kuna talvine ilm on kindlasti tujukam kui suvine, tuleb lisaks ilule keskenduda ka sellele, mis oleks praktiline, aga õnneks on olemas mitmeid nõkse, mis aitavad outfit’i valiku lihtsamaks muuta. Keskendu nendele ja garanteerime sulle, et näed aastaajale vaatamata stiilne ja viisakas välja.

PETER PILOTTO kleit, 638€

1. Eelista alati pikki varrukaid

Kandes põlvedeni ulatuvat kleiti, millel on pikad varukad, teed tõenäoliselt kõige targema valiku, sest lisaks sellele, et sellise kleidiga on sul soe, näed ka super glamuurne välja ning saad seda ka ülejäänud talve jooksul rõõmuga kanda.

Leia lõige, mis toob esile sinu figuuri parimad omadused ehk katseta kauplustes erinevate stiilidega, mis tunduvad sulle sobivat.

Kui aga kleidi kandmine pole sinu teema, kombineeri omavahel põlvedeni ulatuv seelik või viigipüksid koos kauni pikkade varrukatega kampsuni või siidja pluusiga.

Christopher Kane seelik, 895€

2. Ära välista värve

Jahedamate ilmade ja pimedamate öödega hakkame tahes-tahtmata eelistama ka riiete puhul tumedamaid toone, aga see ei tähenda, et sa ei võiks kanda näiteks erinevate juveelide toone nagu safiir, smaragd või rubiin, mis kõik tagavad sulle moeka väljanägemise. Ka jäised toonid sobivad hästi ning säravalt metalsed toonid käivad koos pidude hooajaga.

Kui eelistad hoopis mustreid, tea, et lillemustreid ei pea kandma ainult suvel. Eelista lihtsalt õisi koos tumedama taustaga.

24,99€

3. Investeeri põnevatesse kangastesse

Külmadel kuudel tasuks eelistada rikkalikke ja pilkupüüdvaid tekstuure ning seda eriti pidulikel puhkudel. Meie armastame näiteks sametit ning pole vahet, kas eelistad kleiti, jakki, käekotti või kingi, kombineeri see kontrastsete kangastega nagu ultra naiselik siid.

Ka litrid on variant, mida ei tasu küll kanda nii ülevoolavalt nagu uusaastapeol, aga kui hoiad end pisut tagasi, on see jätkuvalt stiilne variant. Eelista näiteks litritega kaetud käekotti.

pintsak, 100€

4. Tõmba selga ülikond

Kui oled naine, kes ei armasta kleite ega seelikuid kanda, sobib hästi ka üks stiilne pükste ja pintsaku kombo, mis kaunistab alati keha. Selleks, et sa ei näeks välja nagu oleksid otse kontorist tulnud, ära karda eksperimenteerida põnevate värvitoonide ja kangastega.

499,90 €

5. Ära unusta ka mantlit

Kui tead, et oled mingi osa pulmadest õues, investeeri ka mantlisse, mis tähendab, et lisaks sellele, et näed suurepärane välja, ei ole sul külm. Kui su riided on väga pilkupüüdvad, eelista klassikalisemat mantlit ja vali näiteks hall või beež toon. Kui sul on aga üsna lihtne outfit, investeeri silmapaistvasse mantlisse.

Allikas: Independent