Samas tundub, et meestel ei ole õrna aimugi, mida naised laulatuse-eelsel õhtul ette võtavad.

Padjasõda ja maadlus

Esiteks, naised ei rõivastu ribapükstesse ning pitsist push-up rinnahoidjasse, ei pea padjasõda, millele järgneb naistemaadlus, aga lõpeta üritust metsiku orgiaga juhuslikult linna pealt üles korjatud meestega.

Vabandust, kui see valmistas teile pettumuse. Kui te eelistate oma fantaasiaid, siis unustage eelloetu ning jätkake fantaseerimist.

Kui te aga tahate teada, mis neil pidudel tegelikult juhtub, siis lugege edasi ja te saate teada, mida teie pruut ja ta sõbrannad tegelikult ette võtavad.

Sõprade pisukese abiga

Tavaliselt algab selline õhtu piisavalt mõõdukas meeleolus kenas restoranis või baaris, aga pärast teatud koguse alkoholi tarbimist vallandub pruudi iseloomu metsikum pool, loomulikult sõprade väikese abiga.

Sõbrannad kaunistavad pruudi kõikvõimaliku seksuaalsusele viitava pudipadiga.

Kuigi see on juba saanud klišeeks, on endiselt populaarsed kondoomidega kaunistatud loor või diadeem ning kaela ümber riputatud lutsukommid koos sildiga “10 krooni imemise eest”.

Mida see silt tähendab?

Mõõdukamas variandis tähendab see seda, et iga kord, kui pruut teie juurde astub ja küsib, kas te tahate lutsukommi osta, peate te nõustuma.

Selle kombe veidi metsikum versioon on, et pruut peab selle raha eest imiteerima suuseksi kunstpeenise peal.

Enamus sellistest pidudest lõpeb meesstripparitega klubides, kus naised ilueedisid silmadega söövad ning kus pruudile kingitakse sületants või paar.

Mõnikord lähevad naised meestele mõeldud klubidesse ja teevad seal striptiisi, et nende viimane pruudipõlve õhtu oleks mälestusväärne.

Võib vaid loota, et see ei ole sama klubi, kus peigmees poissmeesteõhtut peab.

On kordi, mil naised üürivad šiki hotellitoa ning kutsuvad külla “politseiniku” või “tuletõrjuja” ja siis võivad asjad veidi käest minna.

Siis tuleb ette käperdamist, suudlemist, hõõrumist, aga rohkem pole meestel vaja teada.

Kaunis võõras

Populaarne on ka aardejaht, mille käigus pruut peab täitma talle sõbrannade poolt püstitatud ülesanded, näiteks hankima võõra mehe aluspüksid või suudlema meest, kellel on sama eesnimi kui ta tulevasel abikaasal.

Kõik oleneb sellest, kui kaugele sõbrannad pruuti minema sunnivad.

Pärast ohtrat joomist võivad sõbrannad sundida pruuti seksuaalaktile võõraga, suudlema sõbrannat või viima ellu mingit seksuaalfantaasiat.

Kui ta mõnest asjast keeldub, peab ta võtma seljast mõne riideeseme.

Mõned naised korraldavad peo kellegi kodus ja kutsuvad külla valitud külalised…

Seksiinstruktor

Seksiinstruktor on alati populaarne valik.

Naised saavad kokku , et kuulata teda rääkimas kunstpeenistest, tavalistest peenistest, niisutajatest ja abivahendite kaasamisest seksiellu. Ta võib ka anda seksinäljastele naistele õppetunni suuseksis.

Naised ostavad endale selliste inimeste käest sageli nipet-näpet oma suguelu elavdamiseks, seega tasuks sõbrannalt uurida, kas ka tema midagi ostis.

Ennustaja

Ennustaja räägib pulmade-eelsele õhtule kogunenud naistele minevikust, olevikust ja tulevikust ning pruut saab kuulda kõige räpaseimaid üksikasju oma tulevase abielu kohta. Need uudised on alati head.

Strippar

Meesstrippar on selliste pidude stampkülaline. On pruutneitsi kohus strippar hankida, isegi kui pruut ei pea sellisest meelelahutusest lugu.

Tegelikult eriti siis, kui pruut ei pea sellisest meelelahutusest lugu.

Pruudi sõbrad tunnevad suurt lõbu sellest, kui strippar püüab pruudis huvi äratada. Sageli on pruudi sõbrad stripparist rohkem huvitatud kui pruut ise.

Kuidas õhtu oli?

Kokkuvõttes ei ole viimane pruudipõlve õhtu kuigivõrd erinev poissmeheõhtust, kuna see on keskendunud seksuaalsusele ja alkoholile.

Aga ühes asjas on need peod erinevad. Sellal kui pruut valmistub alustama uut elu koos kallimaga, üritab peigmees sõprade toetusel võtta vallalisest põlvest viimast.

Pruut ei lõpeta tavaliselt sellist õhtut voodis võõra mehe seltsis ega tee asju, millest ta oma abikaasale rääkida ei julgeks, samas kui tulevane abikaasa ei taha eriti rääkida, mis poissmeesteõhtul toimus, ka ei peaks te seda tegema.