Arusaadavalt murdis see selle hurmuri südame, mistõttu otsustas ta veidrat lugu Redditi lugejatega jagada, avaldades, et ta tüdruksõber saatis ta kuu peale seetõttu, et talle ei meeldinud, kuidas mees seda tegi — vaatamata üle kaheksa tuhande euro maksvale kihlasõrmusele.

“Ma otsustasin peale kolme aastat suhet ta endale meie aastapäeval naiseks paluda,” kirjutas mees. “Lennutasin ta Vietnami ja peale paari nädalat reisimist lõpetasime Kambodžas.”

Peale pikka päeva täis matkamist ja templite avastamist, läksid nad tagasi hotelli. “Kui olime kahekesi, palusin ma ta kätt ja ta ütles “jah”. Me suudlesime ja mul oli plaan viia ta järgmisel päeval tähistamiseks kose äärde. See oli tõeliselt kaunis,” meenutab ta.

Ja kuigi see oleks pidanud olema tema elu üks õnnelikumaid õhtuid, muutus see üsna kiiresti inetuks. Nimelt väljus ta värske kihlatu mõne aja pärast duši alt, silmad märjad. “Ta ei tahtnud, et kihlumise mälestus oleks seotud hotellitoaga,” selgitab mees, kes üritas alguses kogu lugu huumoriga võtta. “Ma viisin ta maailma teise otsa ja ta sai näha kohti, mida ta väga näha tahtis. Tundsin, et kui ta mind väärtustaks, ei oleks tema jaoks see kõik üldse oluline. Ta ütles “jah” mulle ja meie ühisele tulemusele, mitte sellele, kuidas ma ta kätt palun.”

Mees lisas, et nad ei peatunud sel ajal mingis odavas hostelis, vaid ta oli broneerinud toa viie tärni hotellis, mille tubadest avanesid kaunid vaated. Aga sellele vaatamata palus naine tal seda kõike uuesti teha ja sel korral muidugi paremini. Alles siis ütleb ta päriselt “jah”.

Redditissse kirjutanud mees seda kõike muidugi ei mõistnud, mistõttu ta lubas, et jätab oma tüdruku maha kohe, kui nad tagasi koju jõuavad.

Naised, avaldage arvamust, kas see naine tegi sääsest elevandi või oleksite te samamoodi käitunud?

Allikas: The Sun